Facebook Pixel Έτσι «απαντάει» ο Σαββίδης για... Φινμπόγκασον;
| 2015-07-25 22:05:00

Έτσι «απαντάει» ο Σαββίδης για... Φινμπόγκασον;

Έτσι «απαντάει» ο Σαββίδης για... Φινμπόγκασον;

Διαβάστε τι σκέφτονται στον ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφή του Ισλανδού στον Ολυμπιακό. Ποιος παίκτης βρίσκεται στην λίστα του Άρνεσεν;

Παρότι στον ΠΑΟΚ «επικοινωνούν» τις τελευταίες ώρες πως δεν υπήρξε καμία... ήττα στην υπόθεση του Φινμπόγκασον και ότι απλά στον Δικέφαλο θεωρούν... κοροϊδία την οικονομική συμφωνία που υπέγραψε ο Ολυμπιακός και την οποία πρότειναν και σε αυτούς, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Ο παίκτης όντως ήταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Άρνεσεν, ωστόσο ο Δικέφαλος είχε «παγώσει» την υπόθεση το τελευταίο διάστημα και για αυτό θεωρούν πως δεν υπήρξε η... κλοπή, για την οποία «πανηγυρίζουν» τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ. Επικοινωνιακά ωστόσο, από τη στιγμή που το θέμα Φινμπόγκασον έπαιζε πολύ δυνατά για τον ΠΑΟΚ σε όλα τα Μέσα (ακόμα και της Θεσσαλονίκης) εδώ και έναν μήνα, είναι ήττα και για αυτό ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται τον τρόπο που θα απαντήσει.

Στον Δικέφαλο βέβαια φέτος έχουν συγκεκριμένο πλάνο στις μεταγραφές, το οποίο έχει καθορίσει και «τρέχει» ο Άρνεσεν, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου η αλήθεια είναι πως θέλει ένα ...μπαμ και γρήγορα. Μάλιστα, κάποιοι μάνατζερ ήδη προσπαθούν να «σπρώξουν» έναν συγκεκριμένο παίκτη προς την Τούμπα, που πρόσφατα απασχόλησε τον Ολυμπιακό.

Ποιος είναι αυτός; Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ! Όσο ο Βούλγαρος δεν βρίσκει ομάδα, κάποιοι συνεχίζουν να τον... στέλνουν στην Ελλάδα. Πότε στο Λιμάνι πότε στην Θεσσαλονίκη. Από τον Δικέφαλο πάντως, εδώ και μέρες έλεγαν πως ο Μπερμπάτοφ είναι καλύτερη περίπτωση σε σχέση με τον Φινμπόγκασον. Άλλωστε συμφέρει και οικονομικά...

Κι όμως, εκεί υπογράφει ο Βύντρα! Δείτε σε ποια ομάδα πάει με... βοήθεια από τον Παναθηναϊκό! Κλικ ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags