Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Μετα από δύο άσχημα αποτελέσματα που είχαμε εντός έδρας, είχαμε ένα δύσκολο ματς μ” έναν καλό αντίπαλο που έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Ήταν τιμή μου που ξεκίνησα δίπλα του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σ” όλη τη διάρκεια του ματς, οι παίκτες μου βγαλανε ψυχή, έδωσαν τα πάντα για να πάρουν το αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν το ίδιο καλοί όπως τα προηγούμενα ματς που δώσαμε, έχοντας κατοχή μπάλας και πολλές φάσεις».

Θα έλεγα όμως ότι βγάλανε ψυχή στο γήπεδο για να κρατήσουν ταο αποτελέσματα. Αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως είπα και πέρσι, το λέω και φέτος, χαίρομαι που συνεργάζομαι με μάγκες παίκτες που υπό αντίξοες συνθήκες ξέρουν και παίρνουν αποτελέσματα. Δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω γιατί υπάρχει εκνευρισμός. Είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει γρήγορα καλό αποτέλεσμα. Αυτό το ματς όχι για την ομάδα στα αποδυτήρια, αλλά για έξω, πρέπει να γίνει ένα μάθημα».

Ερωτηθείς για τον τρόπο παιχνιδιού και το αποτέλεσμα σχολίασε:

«Είναι κάτι που δεν μας αρέσει σαν ομάδα, να παίζουμε έτσι. Σαν αποτέλεσμα όμως θα μας βοηθήσει. Μετά απο δύο άσχημα αποτελέσματα να παίρνεις αποτέλεσμα εκτός έδρας είναι θετικό για την ψυχολογία. Δεν μας ικανοποιεί γιατί είμαστε ο Ηρακλής και θέλουμε πάντα τη νίκη. Δεν παίξαμε το παιχνίδι που μας αρέσει. Οι δύο ομάδες είχαν άγχος, ο Πλατανιάς γιατί δεν είχε βαθμούς κι εμείς με την ψυχολογία που είχαμε, παίξαμε για την αυτοσυντήρηση, για να πάρουμε αποτέλεσμα. Στο τέλος μείναμε με 10 παίκτες κατ” εμέ τελείως άδικα. Ο διαιτητής κρίνει. Αυτά πρέπει να τα δούν άλλοι».

Όσο για το αν ο φετινός Ηρακλής έχει χάσει στοιχεία από την περσινή εικόνα του, τόνισε:

 «Ήταν τα δύο προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα που μας οδήγησαν σ` αυτό. Δεν έχει χάσει τίποτα η ομάδα απο την περσινή σεζόν, ούτε από τη φετινή από τα προηγούμενα ματς. Είναι ομάδα που παίζει και δημιουργεί. Σήμερα όμως πήραμε αποτέλεσμα».