Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της και στην Τούμπα φαίνεται πως έχουν κρατήσει το ...καλύτερο για το τέλος. Ο ΠΑΟΚ ήδη έχει ανακοινώσει 10 νέους παίκτες, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως το "μπαμ" θα γίνει στο φινάλε.

Ο Δικέφαλος αναζητά μία δυνατή μεταγραφή για την επίθεση και ο Φρανκ Άρνεσεν έχει πάρει ήδη τη σχετική εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να του προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που θα υπάρχουν στο φετινό ρόστερ.

Στην Τούμπα θέλουν να κάνουν μία "βαρβάτη" μεταγραφή για να... φτιάξουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο, όμως κάνουν τα πάντα για να μη βγουν ονόματα στον Τύπο από τους μεταγραφικούς στόχους. Αυτό που είναι βέβαιο ωστόσο, είναι πως η συγκεκριμένη κίνηση θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων στον ΠΑΟΚ.

Γιατί δε γίνεται να έρθει ο "ακριβός" φορ, που θα είναι κολόνα στην επίθεση στο πλάνο του Τούντορ και να μείνει στον πάγκο, για να παίζει ο Στέφανος Αθανασιάδης. Προφανώς ο παίκτης που θα έρθει, θα αφήσει (τουλάχιστον για την αρχή) στον πάγκο τον Κλάους, ο οποίος άλλωστε δεν αποτελεί και "τρελή" συμπάθεια του Άρνεσεν... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα λατρέψουν τον Ιβάν - Αυτόν έφερε στον ΠΑΟΚ!