Facebook Pixel Πάει για "μπαμ" με Λέσκοτ μεγάλη ελληνική ομάδα!
| 2016-01-06 15:45:00

Πάει για "μπαμ" με Λέσκοτ μεγάλη ελληνική ομάδα!

Πάει για "μπαμ" με Λέσκοτ μεγάλη ελληνική ομάδα!

Τον διεθνή Άγγλο αμυντικό, με σημαντική καριέρα σε Πρέμιερ Λιγκ και Μάντσεστερ Σίτι, επιχειρεί να αποκτήσει top σύλλογος της Σούπερ Λιγκ! Διάβασε το θέμα μόνο στο Σκύλο!

Μία εξαιρετική μεταγραφή παλεύει μεγάλη ελληνική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται σε αγγλικά Μέσα ενημέρωσης.

Όπως γράφεται σε ειδησεογραφικό φόρουμ οπαδών της Άστον Βίλα, κορυφαίος σύλλογος της Σούπερ Λιγκ επιχειρεί να αποκτήσει τον Τζολεόν Λέσκοτ, τον διεθνή Άγγλο αμυντικό, με σπουδαία καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο λόγος για την ΑΕΚ, η οποία φέρεται να χρησιμοποιεί της γνωριμίες του Γκουστάβο Πογιέτ στο Νησί, προκειμένου να πείσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα!

Ο 33χρονος στόπερ βρίσκεται στη μαύρη λίστα της αγγλικής ομάδας και συζητάει τη λύση του συμβολαίου του, με τους Κιτρινόμαυρους να θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και να προσπαθούν να κλείσουν τον παίκτη ως ελεύθερο.

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι ο μάνατζερ του Τζολεόν Λέσκοτ είναι εκπρόσωπος και του Γκουστάβο Πογιέτ, κάτι που προφανώς μπορεί να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει μεγάλη θητεία στα αγγλικά γήπεδα, έχει φορέσει 26 φορές τη φανέλα των "λιονταριών", ενώ αποτέλεσε για αρκετά χρόνια βασικό στέλεχος της Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα τον πάρει από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags