Facebook Pixel Παναθηναϊκός πληρώνει Ολυμπιακό για Έλληνα άσο!
| 2016-06-18 13:15:00

Παναθηναϊκός πληρώνει Ολυμπιακό για Έλληνα άσο!

Παναθηναϊκός πληρώνει Ολυμπιακό για Έλληνα άσο!

Αν έχει βάση αυτό που γράφτηκε σήμερα πρωτοσέλιδα στον Τύπο, τότε θα μιλάμε για τη... μεταγραφή της χρονιάς από τον Παναθηναϊκό! Ποιον παίκτη αφορά και τι λέει το σενάριο;

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή του καλοκαιριού, έχουν γραφτεί πολλά μεταγραφικά σενάρια, τα οποία εμπλέκουν τους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα περισσότερα αφορούν "μάχες" μεταξύ των ισχυρών της Σούπερ Λιγκ για κοινούς στόχους, ωστόσο ένα τελευταίο που γράφτηκε ξεπερνάει κάθε φαντασία, καθώς φέρνει τον Παναθηναϊκό να πληρώσει τον ...Ολυμπιακό για Έλληνα άσο!

Όπως κυκλοφόρησε σήμερα πρωτοσέλιδα στον αθλητικό Τύπο, οι Πράσινοι εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Μανώλη Σιώπη ως υποψήφιου αντικαταστάτη του Τάσου Λάγου, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα, μιας και δεν υπολογίζεται από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Μέχρι εδώ το θέμα έχει βάση, καθώς η λογική λέει ότι οι Πράσινοι θέλουν να διατηρήσουν, σε κάποιο βαθμό, το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα, με έναν παίκτη που έκανε σούπερ σεζόν φέτος και αναδείχθηκε MVP της μαγικής πορείας του Πανιωνίου.

Ωστόσο, η υπόθεση περιπλέκεται στη συνέχεια, λόγω της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του νεαρού μέσου και προβλέπει ποσοστό μεταπώλησης 30% στον ...Ολυμπιακό! Αυτός, μάλιστα, ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν προχώρησε η πώληση του παίκτη τον περασμένο Γενάρη στην Ιταλία, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog, αν και είχε προκύψει εξαιρετική πρόταση από τη γείτονα χώρα. 

Στη Νέα Σμύρνη απέρριψαν μια εξαιρετική πρόταση για τον Έλληνα άσο, θεωρώντας πως το καλοκαίρι θα έρθει καλύτερη προσφορά, για να επωφεληθούν ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που οφείλουν να δώσουν το 30% του deal στους πρωταθλητές.

Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει, λοιπόν, είναι πώς ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον παίκτη από τη στιγμή που ανήκει στον Πανιώνιο (έως το καλοκαίρι του 2017) και κυρίως από τη στιγμή που, αν τον αγοράσουν, θα δώσουν χρήματα και στον "αιώνιο" αντίπαλο!

Όπως και να έχει, η υπόθεση παρουσιάζει ενδιαφέρον και ενδεχομένως σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει σε αυτή ο ίδιος ο παίκτης και η επιθυμία του. Αξίζει, μάλιστα, να τονίσουμε ότι δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση του συμβολαίου του.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags