Facebook Pixel «Περίεργο» ξέσπασμα του Κετσπάγια στον Μάνταλο!
| 2016-08-13 22:00:00

«Περίεργο» ξέσπασμα του Κετσπάγια στον Μάνταλο!

«Περίεργο» ξέσπασμα του Κετσπάγια στον Μάνταλο!

Τρελό σκηνικό στο φιλικό της ΑΕΚ με τον Ηρακλή, καθώς σε μία φάση που ο Ούγκο Αλμέιδα έχασε μία απίστευτη ευκαιρία για γκολ, ο τεχνικός της Ένωσης τα έβαλε με τον Έλληνα άσο!

Θετική ήταν η εικόνα της ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο, αν βέβαια γίνει κανονικά, καθώς στο φιλικό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, νίκησε με 4-0 τον εμφανώς αποδυναμωμένο φέτος Ηρακλή.

Το τελικό σκορ, πάντως, δεν αποτυπώνει και την εικόνα της αναμέτρησης, μιας και στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι απέναντι σε μία ομάδα με σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και στο κέντρο, όμως στην επανάληψη η Ένωση κατάφερε να ...εξαφανίσει από το γήπεδο τον Γηραιό.

Όπως ήταν λογικό, λοιπόν, εκτός από την ομάδα, δύο πρόσωπα εμφάνισε και ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος στο πρώτο 45λεπτο φώναζε συνεχώς για τα πολλά λάθη των ποδοσφαιριστών του, ενώ στο δεύτερο είδε με ικανοποίηση την μπάλα να καταλήγει πολλές φορές και εύκολα στα αντίπαλα δίχτυα.

Πάντως, η πιο ...περίεργη φάση της αναμέτρησης σημειώθηκε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένο στο 31ο λεπτό, όταν η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά σοβαρά τον Ηρακλή. Ο Βάργκας έκανε μία ωραία σέντρα από τα αριστερά για τον Αλμέιδα, ο οποίος, όμως, ολομόναχος κατάφερε να μη σκοράρει κάνοντας ένα ...απίστευτο τσαφ! Στη συνέχεια, η μπάλα κατέληξε στον επίσης αμαρκάριστο Μάνταλο, ο οποίος από πλάγια θέση δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε αυτός.

Η εξέλιξη της συγκεκριμένης απίθανης φάσης, λοιπόν, δεν άρεσε καθόλου στον Κετσπάγια, ο οποίος πετάχτηκε στον αέρα και έβαλε τις φωνές. Όχι στον Αλμέιδα, πάντως, αλλά στον Μάνταλο που δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, σα να μην είχε γίνει ποτέ το τραγικό …τσαφ από τον Πορτογάλο!

Αμφότεροι, πάντως, στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν δύο πολύ όμορφα γκολ, αν και η αλήθεια είναι πως ο Μάνταλος, παρά τα εύκολα λάθη που έκανε, ήταν ο καλύτερος της ΑΕΚ στο γήπεδο, ειδκά στο πρώτο μέρος που η συνολική εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παράλογη απόφαση Τιμούρ: Διώχνει κορυφαίο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags