Η απρόσμενη ήττα τού Ολυμπιακού στη Λάρισα έχει ταράξει και πάλι τα νερά στο Λιμάνι, καθώς κανείς δεν περίμενε ότι πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης", οι Ερυθρόλευκοι θα πέταγαν βαθμούς στο "AEL FC ARENA".

Τα βέλη για τo αναπάντεχo αποτέλεσμα έπεσαν μοιραία στον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος κατέβασε ένα εντελώς ανορθόδοξο σχήμα απέναντι στην ΑΕΛ, ενώ άφησε ανεξήγητα εκτός αρκετούς σημαντικούς παίκτες των πρωταθλητών.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε σκληρή κριτική και από τα Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, τα οποία του χρέωσαν ανοιχτά την τραγική εμφάνιση της ομάδας και τις πολλές λάθος αποφάσεις. 

Ένα γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι υπάρχει και μία γενικότερη δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο τού Πάουλο Μπέντο, ακόμα και μέσα από το σύλλογο.

Και το λέμε αυτό γιατί την ίδια στιγμή κυκλοφορεί ένα τρελό σενάριο στην πιάτσα που αναφέρει ότι στον Πειραιά σκέφτονται ήδη τη διάδοχη κατάσταση, αν και εφόσον ο Πορτογάλος δεν καταφέρει να κερδίσει τα επόμενα δύο ματς στο Φάληρο!

Μπορεί να ακούγεται κάπως ακραίο, από την άποψη ότι Πάουλο Μπέντο είναι ήδη ο τρίτος τεχνικός στην ομάδα από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ωστόσο, όπως λέγεται, στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ ψάχνονται σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να κάνει το "2 στα 2" απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Μάλιστα, κάποιες φήμες αναφέρουν ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που απέρριψε πρόσφατα πρόταση από τον Ατρόμητο, παραμένει πάντα ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου και πως, αν τελικά αποχωρήσει ο Πάουλο Μπέντο, θα ξαναπέσει στο τραπέζι όπως συνέβη και μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάνστεθ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτος Μπέντο στην προπόνηση πριν τη Λάρισα!