Facebook Pixel Εξέθεσαν τον Κετσπάγια δύο ποδοσφαιριστές του!
| 2016-10-03 22:15:00

Εξέθεσαν τον Κετσπάγια δύο ποδοσφαιριστές του!

Εξέθεσαν τον Κετσπάγια δύο ποδοσφαιριστές του!

Το κλίμα για τον Γεωργιανό δεν είναι καλό και δυο περιστατικά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποδεικνύουν ότι κάτι δεν δουλεύει σωστά στις τάξεις της ΑΕΚ…

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παραμένει στο «τιμόνι» της Ένωσης μέχρι νεωτέρας, ωστόσο το κλίμα για αυτόν δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ειδικά από την πλευρά του κόσμου, ο οποίος «δείχνει» τον Γεωργιανό ως υπεύθυνο για την κακή εικόνα της ομάδας και την βαριά ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν δυο περιστατικά από το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι που εκθέτουν τον 48χρονο τεχνικό για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το παιχνίδι και την ελλιπή επικοινωνία που φέρεται να έχει με τους ποδοσφαιριστές του.

Το πρώτο… κρούσμα σημειώθηκε στα πρώτα λεπτά με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο να κατευθύνεται προς τον πάγκο και να διαμαρτύρεται στον προπονητή του για το γεγονός ότι φεύγουν δυο παίκτες στην πλάτη του και χρειάζεται οδηγίες για το πώς να αντιδράσει.

Ωστόσο, οι οδηγίες του Κετσπάγια δεν φαίνεται να λειτούργησαν αφού λίγο αργότερα και ο Πέτρος Μάνταλος γύρισε προς τον προπονητή του και του είπε πως ενώ έχει εντολή να μένει πάνω στον Μιλιβόγεβιτς, στην πραγματικότητα όλο το παιχνίδι των αντιπάλων γίνεται από τον Μάρτινς!

Από την κουβέντα με τους παίκτες, πάντως, δεν φαίνεται πως διορθώθηκε κάτι, μιας και λίγο αργότερα (στο 7’ συγκεκριμένα), ο Ολυμπιακός «χτύπησε» ακριβώς την αδυναμία στο στήσιμο της Ένωσης που κατέδειξαν οι δυο παίκτες! Οι Πειραιώτες «τρύπησαν» την άμυνα της ΑΕΚ από τον άξονα με γρήγορες πάσες σε μια φάση που κατέληξε στο γκολ του Ιντέγε για το 1-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags