Facebook Pixel ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Απαράδεκτος ο Στραματσόνι, είπε ψέματα στην κάμερα - Να τι δοκίμασε στο Κορωπί!
| 2016-11-07 00:45:00

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Απαράδεκτος ο Στραματσόνι, είπε ψέματα στην κάμερα - Να τι δοκίμασε στο Κορωπί!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Απαράδεκτος ο Στραματσόνι, είπε ψέματα στην κάμερα - Να τι δοκίμασε στο Κορωπί!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Σκύλου εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Ιταλό προπονητή και αποδεικνύει σε μεγάλο βαθμό γιατί οι «πράσινοι» δέχτηκαν τη συντριβή στο Φάληρο!

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα και τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από τον Ολυμπιακό, η θέση του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της ομάδας μόνο σίγουρη δε θα πρέπει να θεωρείται.

Ο Ιταλός κόουτς έχει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα των Πράσινων στο Καραϊσκάκη και μάλιστα οι δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς ήταν ανακριβείς.

Κι αυτό γιατί, όπως δήλωσε, το "τριφύλλι" είχε δουλέψει πολύ στις στημένες φάσεις στο Κορωπί, κάτι που δε φάνηκε ούτε στο ελάχιστο στο φαληρικό γήπεδο και κάτι που δεν έχει μεγάλη δόση αλήθειας.

Ο Sportdog έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ γι' αυτά που ετοίμαζε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις ο Στραματσόνι και που απέχουν αρκετά από τα λεγόμενά του μετά το ντέρμπι.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν δούλεψε ούτε... μισό στημένο στο Κορωπί, ούτε σε φάση επίθεσης, αλλά ούτε σε φάση άμυνας, η οποία σήμερα πελαγοδρομούσε. 

Μόνο το Σάββατο, μία ημέρα πριν το ματς, δοκίμασε για 10 λεπτά μερικά επιθετικά κόρνερ και δύο κομπίνες, οι οποίες δεν εφαρμόστηκαν ποτέ με τον Ολυμπιακό...

Όσο για το 3-5-2 που γράφτηκε πως δούλεψε και πως με αυτό θα παρέτασσε τον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που στερείται αλήθειας.

Στο χθεσινό διπλό της προπόνησης ο Στραματσόνι δοκίμασε την ίδια ενδεκάδα που παρατάχθηκε σήμερα στο Καραϊσκάκη, με μόνη διαφορά ότι στη θέση του Ιμπάρμπο ήταν άλλος ποδοσφαιριστής και φυσικά σε σύστημα 4-2-3-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags