Facebook Pixel Τι να τον κάνει τον Ανσαριφάρντ; Έχει Ενγκόγκ!
| 2016-12-15 17:55:00

Τι να τον κάνει τον Ανσαριφάρντ; Έχει Ενγκόγκ!

Τι να τον κάνει τον Ανσαριφάρντ; Έχει Ενγκόγκ!

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο Πανιώνιος πέρασε σαν... σίφουνας από τις Σέρρες (3-0) με τον Ν' Γκονγκ σε μεγάλα κέφια να πετυχαίνει δύο γκολ και να δημιουργεί το τρίτο για τον Πινιώτη.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν αρκετά μέτριος, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας, να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ, με τον Μέλκα να στέκεται αρκετά καλά.

Αρχικά ο Μασούρας δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή στο 07, με τον Μέλκα να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ 20 λεπτά αργότερα, πάλι ο ίδιος παίκτης του Πανιωνίου επιχείρησε να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο και πάλι ο Μέλκας ήταν σε σωστή θέση και με διπλή προσπάθεια, κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Τρία λεπτά αργότερα, έγινε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Ενγκόγκ μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ ωστόσο ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού είπε και πάλι «όχι».

Με τις δυο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες, συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο το δεύτερο μέρος, με τον Πανιώνιο να κρατάει τα ηνία, ωστόσο κατάφερε να πετύχει τα γκολ που έψαχνε, με μεγάλο πρωταγωνιστεί τον Ενγκόγκ. 

Συγκεκριμένα στο 73’ ήρθε το γκολ του έμπειρου επιθετικού, όταν ο Σαββίδης εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Ενγκόγκ να κάνει όμορφο κοντρόλ μέσα στην μικρή περιοχή και να κερδίζει τον Μέλκα.

Δυο λεπτά αργότερα και πάλι ο Ενγκόγκ κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα γκολ!  Αρχικά ο Ολαϊτάν έκανε το σουτ, ο Μέλκας απέκρουσε με δυσκολία, ωστόσο ο Ενγκόγκ ήταν και πάλι εκεί για να γράψει το 0-2 στην αναμέτρηση. Το τελικό 0-3 για τον Πανιώνιο ήρθε από τέρμα του Πινιώτη, ωστόσο και αυτό, ξεκίνησε από τον Ενγκόγκ! Και αυτό διότι ο Ενγκόγκ κατάφερε να βγει και πάλι μπροστά από τον Μέλκα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε, ωστόσο ο Πινιώτης με κεφαλιά προ κενής εστίας έγραψε το 0-3 για την ομάδα του.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags