Μάριος Τσαούσης: Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εμφάνιση του Κωνσταντέλια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον υποβιβασμό του «Άγιαξ της Ηπείρου».

«Χάρηκα με τη νίκη. Αυτές τις ημέρες βρέθηκα στη Θεσσαλονίκη και χάρηκα που πήγα στο γήπεδο και, φυσικά, που κέρδισε ο ΠΑΟΚ αυτό το σημαντικό παιχνίδι και έμεινε ζωντανός σε αυτό το ιδιαίτερο πρωτάθλημα. Δεν μου έκανε εντύπωση αυτό που είδα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε μέσα στη σεζόν, αλλά και χθες ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Το είδαμε φέτος αρκετές φορές.

Έχω αδυναμία στον Γιάννη. Μου άρεσε και για τα δύο γκολ του, αλλά και η παρουσία του ήταν καλή. Ήταν καταλυτικός, είδαμε το πώς τρέχει και δίνει τα πάντα. Ο,τι να πούνε γι' αυτό το παιδί θα αποδείξει ότι δεν είναι έτσι. Στο τέλος της ημέρας πολλοί παίκτες έχουν ταλέντο, όμως, η διαφορά είναι η προσωπικότητα που έχει αυτό το παιδί».

Για την αλλαγή εικόνας σε σχέση με την Λαμία σημείωσε: «Όπως σε όλες τις δουλειές, αλλά κυρίως στο ποδόσφαιρο, δεν είναι ίδιες όλες οι ημέρες. Βοηθάει και η ώθηση της Τούμπας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος, απλώς, στο ματς με την Λαμία δεν κατάφερε η ομάδα να βγάλει στο γήπεδο αυτά που έβγαζε. Χθες απέδειξαν ότι ήταν μία κακή ημέρα».

Για τα δημοσιεύματα ότι τοποθετήθηκε πλέγμα στους κοιλιακούς του: «Νευρίασα που έγραψαν ότι έβαλα πλέγμα στους κοιλιακούς μου. Δεν μπήκε τίποτα ξένο στο σώμα μου. Είναι μία γιατρός στη Γερμανία που εφαρμόζει μία συγκεκριμένη θεραπεία και ο ΠΑΟΚ με ώθησε να πάω εκεί, γιατί έχει γρήγορη αποκατάσταση. Αυτό ήταν σημαντικό για εμένα, γιατί δεν έχω τον χρόνο να το πάω με συντηρητικό πρόγραμμα. Αυτή την εβδομάδα θα αρχίσω να τρέχω και σταδιακά να ανεβάζω ρυθμούς. Σε 20 μέρες θα είμαι εκεί που ήμουν και πριν. Είμαι έξω περίπου δέκα ημέρες. Ήταν μία απόφαση που έπρεπε να πάρω γιατί το απεχθάνομαι να είμαι εκτός».

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ο ΠΑΣ έχει μεγάλη ιστορία. Για επαρχιακή είναι μεγάλη ομάδα και ο κόσμος την αγαπάει πολύ. Είναι κρίμα που δεν έμεινε στν κατηγορία μία τέτοια ομάδα, τις χρειάζεται τέτοιες η Α' Εθνική. Ημασταν και άτυχοι και σε ορισμένα παιχνίδια δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Ελπίζω να ανέβει την επόμενη σεζόν».

Για τον Ροσέρο: «Είχα καλή σχέση μαζί του. Έχει τα στοιχεία και τον χαρακτήρα για να κάνει ένα καλό βήμα στην καριέρα του. Όποιος δουλεύει δεν χάνεται», είπε ο Μάριος Τσαούσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος το NBA για Αντετοκούνμπο - Φήμες για μεταγραφή σε ελληνική ομάδα!