Facebook Pixel Καυτές ατάκες για ΠΑΟΚ – "Είμαστε πολύ μαλ... στη Θεσσαλονίκη" – "Είδα ...δωράκια στον Ολυμπιακό"!
| 2017-01-01 22:15:00

Καυτές ατάκες για ΠΑΟΚ – "Είμαστε πολύ μαλ... στη Θεσσαλονίκη" – "Είδα ...δωράκια στον Ολυμπιακό"!

Καυτές ατάκες για ΠΑΟΚ – "Είμαστε πολύ μαλ... στη Θεσσαλονίκη" – "Είδα ...δωράκια στον Ολυμπιακό"!

Χώσιμο Ραπτόπουλου για όσα έχουν συμβεί στον ΠΑΟΚ, από τον Τζαβέλλα μέχρι τον... "αρκουδιάρη"! Ποιος άσος έχει ...αεροτομή; Τι αποκαλύπτει για Κλάους; Απολαυστικός!

Ο ΠΑΟΚ έχει την τιμητική του στο τελευταίο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Κωστή Ραπτόπουλου στο SportDog.

Με εύθυμη διάθεση αλλά και με επιχειρήματα, ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος αναλύει τη φετινή κατάσταση του Δικεφάλου του Βορρά, μιλάει για τις "περίεργες" μεταγραφές, την υπόθεση Τζαβέλλα, αλλά και το μυστήριο πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Παράλληλα, ασκεί κριτική σε μερικούς παίκτες, προτείνει μεταγραφές σε ορισμένες θέσεις που η ομάδα χρειάζεται εσπευσμένα ενίσχυση, ενώ μιλάει για ...δωράκια που πήρε ο Ολυμπιακός σε συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί ή διαβάστε τα λεγόμενά του παρακάτω...

Ο ΠΑΟΚ του 2016 για πολλούς παίζει την καλύτερη μπάλα απ' όλους, αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα. Πώς το εξηγείς αυτό;

"Ο ΠΑΟΚ πέρασε το ντεφορμάρισμά του και από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι θα πάει καλά. Έκανε όμως μεταγραφές και αυτές περίεργες. Πήρε τον Κάνιας και έδιωξε τον Κάτσε. Πήρε τον Σάκχοφ και έδιωξε τον Τσιόλη. Άφησε στον ΠΑΟΚ τον Πέλκα και πήρε τον Μπίσεσβαρ. Του Μπίσεσβαρ ο κώλος είναι σαν να έχει αεροτομή πίσω, σαν κάτι παλιές Porsche. Έχει κοιλιά. Μα καλά, έχει παίκτη με κοιλιά; Κοιλιά και κώλο, στρογγυλοποιήθηκε δηλαδή.

Μετά ήρθε αυτό που έγινε με τον Τζαβέλλα. Ο Τζαβέλλας έπρεπε να φύγει, όταν κοντραρίστηκε με τον Αναστασιάδη. Εγώ τον είχα κράξει τότε τον Τζαβέλλα και μου έλεγαν κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ. Τι κάτω τα χέρια; Ο Αναστασιάδης έλεγε: είμαστε πρώτοι και μας τρύπησαν. Τον κρατά τον Τζαβέλλα. Ο Τζαβέλλας αυτά τα δύο χρόνια, πήρε μεγάλη, ατομική βελτίωση ως αριστερό στόπερ, είτε στο 3-5-2 με τον Τούντορ, είτε στο 4-3-3. Τον φωνάζουν στην Εθνική, τρώει τον Χολέμπας. Σου λέει, αριστερό μπακ πόσα ματς θα παίξω; Εντάξει δεν είμαι και για τα 70 μέτρα, αλλά και η Εθνική είναι δεύτερου ρόλου, θα παίξω εκεί αριστερό μπακ. Και του έκαναν συμβόλαιο 500.000 τον χρόνο, δυόμιση μήνες πριν. Και τους λέω εγώ, στη Θεσσαλονίκη πρέπει να είμαστε πολύ μεγάλοι μαλάκες. Αν μετά από δύο χρόνια και μετά από τέτοιες εξουσίες, κολλητάκια του γιου του προέδρου με τον Τζαβέλλα, καταφέραμε και είδαμε τώρα, ότι είναι παλιοτόμαρο. Τώρα είδανε ότι δεν είναι καλό παιδί; Εγώ δεν τα υιοθετώ αυτά. 

Φεύγει λοιπόν ο Τζαβέλλας, έρχεται ο Χατζησαΐας, έφεραν έναν Κρέσπο που πήρε άνοδο και στα τελευταία ματς ανεβαίνει και ο Λέοβατς. Ο τελευταίος ήταν σαν κάποιους που βγήκαν από το νοσοκομείο και τους βάζεις μέσα στο ταξί. Αλλά βελτιώθηκε και ο ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή έχει τα καλύτερα άκρα στην Ελλάδα. Μάτος, Λέοβατς, Τζάλμα Κάμπος και Ροντρίγκες. Δεν μπορεί να πάρει όμως από τον σέντερ φορ του τίποτα, είτε παίζει ο Κλάους που έχει και ψυχολογικό και βιολογικό πρόβλημα, είτε παίζει ο Κουλούρης που έχει πλατιά φτέρνα. Έχουν έξω και τον Περέιρα, ο οποίος είναι πιο καλός στον ένας με έναν. Έτσι όλη τη δουλειά την κάνουν οι πλάγιοι μπακ και οι εξτρέμ.

Προσέξτε τώρα. Αν βρεθεί προπονητής και κλείσει τα άκρα του ΠΑΟΚ, με ντουμπλαρίσματα, δύσκολα θα χάσει το ματς. Αυτό το έκανε ο Πλατανιάς μέχρι το 65'. Του έκλεισε τις πτέρυγες, φορ Ντουζνταμπάνης, 10άρι κλάιν μάιν και μπλόκαρε ο ΠΑΟΚ. Στέλνω τότε μήνυμα σε έναν φίλο μου ποδοσφαιριστή σε αλλη ομάδα και του λέω γύρω στο 47', αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει από την πίσω γραμμή γκολ δεν πρόκειται να κερδίσει σήμερα. Και έρχεται ο Μάτος από την πίσω γραμμή και έτσι πήρε ο ΠΑΟΚ τη νίκη".

Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ;

"Τώρα, αυτός ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα 9άρι και ένα 10άρι που να είναι και 8άρι, να μαρκάρει σαν τρίτος μέσος. Επίσης ένα στόπερ για δίπλα στον Βαρέλα, ο οποίος είναι ένας αρκουδιάρης. Του τον φόρτωσαν στον Σαββίδη. 110 κιλά. Σε κάθε ματς κάνει και ένα πέναλτι, είτε το σφυρίζει ο διαιτητής, είτε δεν το σφυρίζει και δύο αβίαστα λάθη. Αυτογκόλ στο Καραϊσκάκη για παράδειγμα. Δηλαδή, εκεί έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ. Ο Κρέσπο βελτιώθηκε. Ο Λέοβατς βελτιώθηκε. Ο Γλύκος είναι σε καλό δρόμο. Ο Μάτος είναι η καλύτερη μεταγραφή. Ο Τσίμιροτ είναι η ήρεμη δύναμη που λέμε. Αυτά λοιπόν θέλει. Λίγη δουλειά στη φυσική κατάσταση να κάνει και καθάρισε ο ΠΑΟΚ. Να κάνει καλή διανομή δυνάμεων".

Πώς βλέπεις τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο;

"Ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά δυνατά ξεκινήματα, φουλάριζε, αν πετύχανε γκολ διαχειριζόταν την κούρασή του, έχοντας το σκορ. Αν δεν έβαζε γκολ, διαχειριζόταν την κούρασή του παραγωγικά, εκεί έτρωγε πολλές κόντρα επιθέσεις. Παρότι δεν έχει φέτος τραυματισμούς και θλάσεις, θα πρέπει να προσέξει από το 60' μέχρι το 75'-80', να μην έχει κενό διάστημα αμυντικό και επιθετικό. Αν το διορθώσει και αυτό θα πάει καλά. Βλέπω ανοδικά τον ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Βλέπω πολύ σφικτό τον Παναθηναϊκό στην άμυνα και σταθερή την ΑΕΚ. Βλέπω τον Ολυμπιακό να παίρνει τα ματς ατομικά από τους παίκτες του και τα Γιάννινα να ξεφουσκώνουν. Γιατί έκανε... πολλά δωράκια ο ΠΑΣ, δεν θέλω να πω περισσότερα".

Τι συμβαίνει με τον Αθανασιάδη; Γιατί έχει πάρει την κατιούσα φέτος;

"Τον βλέπω τον Κλάους στα μαγαζιά καμιά φορά. Είναι τόσο ήρεμος σε σημείο να τον ζηλεύω. Θα μείνει στον ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να δείτε τον Γενάρη να φεύγει. Ούτε ο ίδιος θέλει να φύγει. Ο ίδιος θέλει, να γίνει ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ όλων των εποχών. Έχει βάλει αυτό ως στόχο. Είναι ο... Σαράφης με τον Κούδα. Αυτός είναι τώρα τρίτος. Πέρασε τον Σαλπιγγίδη. Αυτός είναι ο γκαϊλές του. Να πηγαίνει στο κυνήγι και να χτυπά τα πουλάκια ο... παλιάνθρωπος. Του λέω, πώς τα χτυπάς τα πουλιά; Ααα μια χαρά, μου απαντά. Είναι κυνηγός. Δεν έχει ούτε το σταριλίκι, Είναι αντιστάρ. Απλά, αυτό το ύφος που έχει είναι το φυσιολογικό του. Δηλαδή ήρεμος, μπορεί να τον βρίζουν 1000 άτομα και να μην τους δώσει σημασία. Μία απάθεια. Είναι του χαρακτήρα του, δεν το κάνει εξεπίτηδες. Τον Κουλούρη δεν βλέπω να παίρνει εξέλιξη. Είναι από το ίδιο εργοστάσιο βγαλμένος, του πρώτου χρόνου δηλαδή. Είναι λίγο καλύτερος στο κεφάλι από τον Κλάους, ο οποίος έχει καλές επαφές αλλά κακές εκτελέσεις. Και τον Περέιρα δεν τον βλέπω. Θα πρέπει να πάρει σεντερ φορ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ραπτόπουλος για Ολυμπιακό

Ραπτόπουλος για Παναθηναϊκό

Ραπτόπουλος για ΑΕΚ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags