Facebook Pixel Όλα σε μια κλωστή - Νέα αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ μετά τον Γκάρι; Αυτός είναι «μαύρη λίστα»!
| 2017-01-05 14:30:00

Όλα σε μια κλωστή - Νέα αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ μετά τον Γκάρι; Αυτός είναι «μαύρη λίστα»!

Όλα σε μια κλωστή - Νέα αποχώρηση-βόμβα στον ΠΑΟΚ μετά τον Γκάρι; Αυτός είναι «μαύρη λίστα»!

Ψήνεται ξανά διαζύγιο στην Τούμπα που θα κάνει πάταγο μετά την αποχώρηση του επιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι! Ποιος είναι, τι του χρεώνουν; Δείτε το όνομα!

Η διαφαινόμενη παραχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό να προκύψει το επόμενο διάστημα στην Τούμπα και νέο διαζύγιο-βόμβα, με πρόσωπο που μάλλον κανένας δεν περιμένει, καθώς δεν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά για σημαντικό διοικητικό στέλεχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Ο λόγος για τον Λούμπος Μίχελ, για τον οποίο υπάρχουν σοβαρά παράπονα για τους τελευταίους του χειρισμούς στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Πρώτα απ΄ όλα, στον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή χρεώνεται η καθυστέρηση στο θέμα του φορ, καθώς υπάρχει ρητή εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη για την έλευση ενός ικανού επιθετικού το Γενάρη.

Παράλληλα, οι "ασπρόμαυροι" θεωρούν ότι ο Λούμπος Μίχελ δεν έδρασε άμεσα στην περίπτωση του αντι-Ροντρίγκες. Ο Σλοβάκος δεν έτρεξε το θέμα του διαδόχου του παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι, με αποτέλεσμα η ομάδα να πιαστεί απροετοίμαστη, όπως ομολόγησε, άλλωστε, ο μικρός Σαββίδης με ανάρτησή του στο Instagram.

Γενικά, πάντως, υπάρχει αρκετή μουρμούρα για τον Σλοβάκο στην Τούμπα, απλά τελευταία έχει ενταθεί σε μεγάλο βαθμό, ενώ εκτιμάται ότι το επόμενο διάστημα τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα για τον πρώην ρέφερι, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και το διαζύγιο.

Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι γυαλί στις σχέσεις με τον Λούμπος Μίχελ είχε ραγίσει από το καλοκαίρι, όταν είχε ξεσπάσει έντονη διαφωνία ανάμεσα στον Σλοβάκο και τον Γιώργο Σαββίδη για τον επιθετικό που θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog, πριν τελικά καταλήξουν στην περίπτωση του Μάμε Τιάμ, ο οποίος τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν μία κακή επιλογή.

Πάντως, η αλήθεια είναι ο Λούμπος Μίχελ δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό κομμάτι, καθώς λόγο έχει και ο μικρός Σαββίδης, ενώ όλα πρέπει να τα εγκρίνει πρώτα ο Ιβάν Σαββίδης, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags