Facebook Pixel Τέτοιο σόου δεν ξανάγινε: "Αν πας σε ταβέρνα με τον Πέλκα, θα φας ξύλο - Το πανό..."!
| 2017-02-27 14:00:00

Τέτοιο σόου δεν ξανάγινε: "Αν πας σε ταβέρνα με τον Πέλκα, θα φας ξύλο - Το πανό..."!

Τέτοιο σόου δεν ξανάγινε: "Αν πας σε ταβέρνα με τον Πέλκα, θα φας ξύλο - Το πανό..."!

Ατάκες όλα τα λεφτά από Ραπτόπουλο, για τη γκέλα του ΠΑΟΚ! Ο Σάκχοφ και το ξύλο, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και οι ΠΑΟΚτσήδες που προκάλεσαν έκρηξη πληθυσμού στη Θεσσαλονίκη!

Ήταν ένα ιδιαίτερο ντέρμπι το Ηρακλής - ΠΑΟΚ, με λεπτομέρειες που αφορούν και το εξωαγωνιστικό. Το παιχνίδι πήγε από το πρώτο λεπτό στη δύναμη. Έκανε 5-6 φάουλ ο Ηρακλής για κάρτες, αλλά δεν δόθηκαν. Διαφωνώ με το στιλ που ξεκίνησε το ματς ο Γηραίος, γιατί και με την ΑΕΚ έπαιξε πολύ δυνατά αλλά όχι αντιαθλητικά. Είχε τρεις χαφ εναντίον της ΑΕΚ και τον Λεοζίνιο που έβγαινε ως τέταρτος και πίεζε ψηλά. Έτσι έκλεψε μπάλες (γιατί από πίσω δεν έχει την ποιότητα να δημιουργήσει ο Ηρακλής) και έκανε δύο γκολ. Με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να το επαναλάβει, μία και δεν είχε καθαρό κόφτη: Να τους πιέσει και να τους κάνει γκολ. Αντίθετα, όμως, πήγε με αντιαθλητικά φάουλ και σε παιχνίδι δύναμης.

Ο δε ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλος λάθος, γνωρίζοντας από πριν ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη, να αφήσει τον Σάκχοφ εκτός (ως τιμωρημένο) σε αυτό το ματς, προκειμένου να τον βάλει στο επόμενο με τον Ολυμπιακό. Ο Σάκχοφ είναι ποδοσφαιριστής για ξύλο και ο Ίβιτς θα τον βάλει στο ματς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό, που πρέπει να παράξει ποδόσφαιρο! Επίσης, έκανε λάθος που άφησε τον Κάτσε εκτός 11άδας, αν και ήταν ο μοναδικός κόφτης. Φάνηκε στα τελευταία 15 λεπτά, όταν ο Ηρακλής ρίσκαρε και ο ΠΑΟΚ έχασε το κέντρο. Κι αυτό ήταν μήνυμα ότι ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο πικ της φόρμας του τους μήνες Δεκέμβρη, Γενάρη και Φλεβάρη και τώρα που καίνε τα ματς, φαίνεται ότι πηγαίνει προς πτώση.

Σωστά έβγαλε τον Μπίσεσβαρ ο Ίβιτς, διορθώνοντας το λάθος που τον έβαλε. Έπρεπε να βάλει τον Κάτσε και να περάσει πιο μπροστά τον Χαρίση. Ο Πέλκας είναι ακατάλληλος για τέτοιου είδους ματς. Αν πας σε ταβέρνα με τον Πέλκα και του ορμήξει η απένατι παρέα, θα φας ξύλο! Ο διαιτητής πειθαρχικά αδίκησε τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν του έδωσε πέναλτι και άφησε 2 μέτρα οφσάιντ το γκολ του Ηρακλή. Όσο για το πανό κατά της μητέρας του Σαββίδη, προφανώς και είναι κατάπτυστο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ευιασθηασία των οπαδών του ΠΑΟΚ για τη μαμά του Σαββίδη, όταν βρίζουν τις μανάδες των υπόλοιπων προέδρων ΠΑΕ, των παικτών, των διαιτητών κ.λπ! Αν οι ΠΑΟΚτσήδες είχαν πηδ@ξει τόσες μανάδες, θα είχαμε έκρηξη πληθυσμού στη Θεσσαλονίκη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags