Facebook Pixel Κόλαση η Τούμπα - "Στόχος" ο Μπεργκ - Έχασε το βαρύ "όπλο" ο Παναθηναϊκός - Aνέβηκε στα κάγκελα ο Ίβιτς
| 2017-04-27 11:00:00

Κόλαση η Τούμπα - "Στόχος" ο Μπεργκ - Έχασε το βαρύ "όπλο" ο Παναθηναϊκός - Aνέβηκε στα κάγκελα ο Ίβιτς

Κόλαση η Τούμπα - "Στόχος" ο Μπεργκ - Έχασε το βαρύ "όπλο" ο Παναθηναϊκός - Aνέβηκε στα κάγκελα ο Ίβιτς

Χαμός στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν το ματς ζωής ή θανάτου με τους "πράσινους"! Γιατί πανηγυρίζει από τώρα ο κόουτς του Δικεφάλου και τι συμβαίνει με τον άσο του Τριφυλλιού;

Όσο πολύτιμος και αναντικατάστατος είναι ο Μάρκους Μπεργκ για την επίθεση του Παναθηναϊκού, άλλο τόσο είναι ο και ο Κάρλος Ζέκα για τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού.

Αυτό το γνωρίζει βεβαίως ο Βλάνταν Ίβιτς, που από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν και έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Πορτογάλου μέσου, αισθάνεται καλύτερα για τις πιθανότητες του ΠΑΟΚ να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0.

Ο τραυματισμός του Ζέκα έγινε θέμα συζήτησης όλη την εβδομάδα στα γραφεία της Τούμπας και στη Νέα Μεσήμβρια, καθώς μπορεί ο Πορτογάλος να ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα.

Ακόμα και έτσι βέβαια ο Ίβιτς, οι παίκτες του, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά και ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά γνωρίζουν πως το έργο τους για πρόκριση στον τελικό παραμένει δύσκολο, όμως κανένας τους δεν κρύβει το αίσθημα της …μικρής ανακούφισης που ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί από την 11άδα ένα από τα πιο βαριά "όπλα" του.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός αναζήτησε αυτές τις μέρες τη "φόρμουλα" για να περιοριστεί στην Τούμπα ο Μάρκους Μπεργκ που έχει "χτίσει" μία καταπληκτική παράδοση εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Εάν όντως την έχει βρει, τα πράγματα θα γίνουν πιο …ευοίωνα για τους Θεσσαλονικείς. Εάν όχι, εάν δηλαδή ο Σουηδός βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ή τον …δείξει σε έναν συμπαίκτη του, όπως έκανε δύο φορές στον πρώτο ημιτελικό της Λεωφόρου, τα πράγματα θα γίνουν πολύ, μα πολύ δύσκολα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags