Facebook Pixel «Καυτές» εξελίξεις στον ΠΑΟ - Αυτούς «παίρνει» μαζί του ο Μπεργκ - Απογοητευμένος και νέος top παίκτης
| 2017-06-21 10:45:00

«Καυτές» εξελίξεις στον ΠΑΟ - Αυτούς «παίρνει» μαζί του ο Μπεργκ - Απογοητευμένος και νέος top παίκτης

«Καυτές» εξελίξεις στον ΠΑΟ - Αυτούς «παίρνει» μαζί του ο Μπεργκ - Απογοητευμένος και νέος top παίκτης

Εκτός απ' τον Σουηδό άσο, βρίσκονται κι άλλοι παίκτες κοντά στην έξοδο απ' το Τριφύλλι - Ποιο μεγάλο όνομα ανησυχεί με τις τελευταίες εξελίξεις – Τι γίνεται με τον Λυμπερόπουλο!

Απίθανο θεωρείται να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση Μπεργκ, καθώς πλέον και ο Σουηδός άσος βλέπει ως "καμένο χαρτί" τον Παναθηναϊκό και δε δείχνει την παραμικρή διάθεση να γυρίσει στην Ελλάδα, αν και εφόσον "χαλάσει" με κάποιον τρόπο η μεταγραφή του στην Αλ Αϊν.

Ο διεθνής φορ θέλει όσο τίποτα να συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία κι αυτό φαίνεται πως διεμήνυσε και στον Γιάννη Αλαφούζο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, κάνοντας λόγο για "πρόταση ζωής" που δεν μπορεί να αρνηθεί.

Πλέον, ο παίκτης περιμένει να τα βρει η Αλ Αϊν με τον Παναθηναϊκό και θα πιέσει από την πλευρά του να αυξήσουν οι Άραβες την προσφορά τους, για να ολοκληρωθεί τo deal.

Πάντως, όπως σας γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, δεν πρόκειται η πρόταση των Αράβων να φτάσει στα 5 κ. ευρώ για τους Πράσινους, καθώς από τη στιγμή που το Τριφύλλι δεν έχει με το μέρος του τον παίκτη, έχει χάσει στην ουσία και το ισχυρότερο διαπραγματευτικό του ατού.

Δε θα μπορούσε να ρισκάρει, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός να μείνει ανένδοτος στις απαιτήσεις του και να "τινάξει στον αέρα" τη μεταγραφή, αναγκάζοντας τον Σουηδό να γυρίσει δυσαρεστημένος πίσω στην ομάδα. Απλώς, ο Νίκος Λυμπερόπουλος έκανε αυτό που όφειλε, ζητώντας το μεγαλύτερο τίμημα υπέρ της ομάδας του και σε μια προσπάθεια οι Πράσινοι να βάλουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα στα ταμεία τους.

Τη στιγμή, μάλιστα, που ο παλαίμαχος επιθετικός παρουσιάζεται, όπως είναι λογικό, προβληματισμένος με την όλη κατάσταση, βλέποντας πως δεν έχει τη δυνατότητα να κινηθεί όπως επιθυμεί στην αγορά λόγω της λιτότητας που επικρατεί στην ομάδα.

Το πλέον ανησυχητικό, πάντως, για το Τριφύλλι είναι ότι ο Μπεργκ αναμένεται να "πάρει" μαζί του κι άλλους παίκτες, καθώς δεν είναι ο μοναδικός από τους "στυλοβάτες" της ομάδας που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Μολέντο, για τον οποίο οι Πράσινοι περιμένουν την τελική προσφορά της Μπεσίκτας, ενώ, όπως σας έχουμε αποκαλύψει και σε άλλο ρεπορτάζ, "φευγάτος" θεωρείται και ο Χουλτ, μιας και ο μάνατζέρ του ψάχνει για ομάδα.

Παράλληλα, "στον αέρα" παραμένει λόγω οικονομικής αδυναμίας η παραμονή των Εμποκού και Κλωναρίδη, παρόλο που φαίνεται να έχει βρεθεί φόρμουλα με τις ομάδες του, ενώ θυμίζουμε ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες ζήτησε επιπλέον μια εβδομάδα άδεια, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο SportDog, με μεγάλη ανησυχία παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις και ο Ζέκα, ο αρχηγός του Τριφυλλιού, ο οποίος βλέπει την ομάδα προς το παρόν να αποδυναμώνεται, χωρίς να γίνονται οι κατάλληλες κινήσεις ενίσχυσης.

Ο Πορτογάλος άσος αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά τα δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί, τον έχουν "θορυβήσει" και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, αν ειδικά δεν αλλάξει το επόμενο διάστημα η κατάσταση στο σύλλογο.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags