Facebook Pixel Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ...φανταστικό σενάριο;
| 2012-02-03 00:30:00

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ...φανταστικό σενάριο;

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ...φανταστικό σενάριο;

Λεφτά στην αύξηση Μ.Κ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχουν μπει ακόμη, καθώς οι Άραβες του Τσάκα περιμένουν το νέο νόμο (όπως λέει ο Βλάσης), ωστόσο την ίδια στιγμή κάτι άλλο ...αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε την επανεμφάνισή του στις αρχές του 2012, αφήνοντας να εννοηθεί πως σκοπεύει να βοηθήσει για να μη βρεθεί η ομάδα σε αδιέξοδο και ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει ακόμα και μετρητά στα ταμεία αν σφίξουν πολύ τα πράγματα.

Εκείνο που φέρεται να ήθελε από την αρχή ο Βγενό, ήταν να πέσει η τιμή της μετοχής στα 0,33 ευρώ, για να μπορέσουν να μπουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι στην αύξηση, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, αυτό είναι σε καλό δρόμο, για αυτό δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για την ομάδα και τους φίλους της.

Η ουσία είναι πως ο Βγενόπουλος, βλέποντας πως η ομάδα πάει να πάρει ένα απρόσμενο ...χρυσό πρωτάθλημα (με εξασφαλισμένη είσοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάνω από 20 εκ. έσοδα) τη στιγμή που οι Άραβες το πάνε από βδομάδα σε βδομάδα, φημολογείται πως έχει έτοιμο το πλάνο του για την αγορά των μετοχών του Βαρδινογιάννη, μαζί βέβαια με άλλους επιχειρηματίες.

Κάτι τέτοιο για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο πράγματι κάτι φαίνεται να ετοιμάζει ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της πράσινης ΠΑΕ, ο οποίος, όπως και να το δει κανείς, ως όνομα φαίνεται πιο αξιόπιστος από τους ...κελεμπίες της γνωστής διαφήμισης. Σχεδόν 20 εκατομμύρια έχει βάλει στην ομάδα ο Βγενό τα προηγούμενα χρόνια, ενώ οι Άραβες ακόμα ετοιμάζουν τα 15 της αύξησης. Λέτε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags