Facebook Pixel Οι... μπύρες στέλνουν Euro τον Φέτφα!
| 2012-04-24 19:15:00

Οι... μπύρες στέλνουν Euro τον Φέτφα!

Οι... μπύρες στέλνουν Euro τον Φέτφα!

Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Euro 2012 θα βρίσκεται όπως φαίνεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, όπως έπιασαν από... σπόντα οι κεραίες του σκύλου για τον άσο του Ολυμπιακού.

Έχετε την εντύπωση ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης θα δει το Euro του καλοκαιριού από τον καναπέ; Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε αν διαβάσετε αυτά που έμαθε ο sportdog για τον μεσοεπιθετικό του Ολυπιακού. Όπως έπιασαν τα ραντάρ μας, ο Φέτφα κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στα τελικά της διοργάνωσης, καθώς ο Φερνάντο Σάντος θα τον συμπεριελάβει στην αποστολή της Εθνικής!

«Πώς το έμαθες ρε σκύλε αυτό όταν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ούτε η προεπιλογή;», θα αναρωτηθούν πολλοί αναγνώστες εύλογα. Το μάθαμε από... σπόντα. Η μύτη του σκύλου έπιασε ότι τη Δευτέρα έγιναν γυρίσματα για λογαριασμό χορηγού της Εθνικής Ελλάδας. Της Amstel για να ακριβολογούμε! Εκεί πιάσαμε λαβράκι!

Ποιοι συμμετείχαν στα γυρίσματα; Ο Καραγκούνης, ο Σαλπιγγίδης και ποιος άλλος; Ο Φετφατζίδης, η παρουσία του οποίου θα μπορούσε να μεταφραστεί ως απόφαση του Σάντος να τον πάρει στην αποστολή της γαλανόλευκης στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας! Οι μπύρες στέλνουν τον Φέτφα στο Euro δηλαδή...

Είναι, πάντως, δεδομένο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται τις ικανότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή. Όπως φαίνεται, μάλιστα, τα γκολ που πέτυχε σε Γιάννινα και Ατρόμητο και η απόδοση του Φέτφα στα τελευταία ματς των ερυθρόλευκων, οριστικοποίησαν την παρουσία του στην αποστολή!

Λέτε να μάθουμε ολη την αποστολή της Εθνικής από τα μελλοντικά μίτινγκ και σποτ χορηγών της Εθνικής;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags