Facebook Pixel Γεωργίου speaking για το Ατλέτικο-Τσέλσι!
| 2014-04-24 13:04:00

Γεωργίου speaking για το Ατλέτικο-Τσέλσι!

Γεωργίου speaking για το Ατλέτικο-Τσέλσι!

Από θέαμα και ποιότητα; Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!!

Ολος ο πλανήτης, από την Αδελαϊδα μέχρι και τον τρίτο παράλληλο, περίμενε με προσμονή τόσες μέρες να απολαύσει καλή μπάλα χθες στο ‘’ΜΕΣΤΑΓΙΑ’’. Και τελικά, τι απόλαυσε; Μια νερόβραστη σούπα, χωρίς αλάτι, χωρίς πιπέρι, χωρίς έστω και ένα καρότο μέσα στο πιάτο.

Από θέαμα και ποιότητα; Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α!!! Μείον οκτώ, θερμοκρασία Βλαδιβοστόκ. Προσβολή του ποδοσφαίρου και μάλιστα σε ένα ημιτελικό του Τσαμπίονς Λιγκ!Το μόνο παρήγορο ήταν, ότι όλο ο κόσμος εντυπωσιάστηκε και έπαθε πλάκα, από τη φοβερή τραγική που ακολούθησε ο Μουρίνιο. Λαγούς από καπέλα έβγαλε χθες ο Πορτογάλος. Του πήρε και τις καλότες χθες του Σιμεόνε. Οτι έκανε τόσο καιρό ο μαυροφορεμένος Αργεντίνος στις άλλες ομάδες, τα ίδια και χειρότερα έπαθε χθες από τον τέως διερμηνέα. Με ένα 4-5-1 που ήταν για σεμινάριο και με μια συνεχή κάλυψη όλων των χώρων, η Ατλέτικο έπαθε μεγάλο βραχυκύκλωμα και επιθετικά έχασε τον μπούσουλα. Είδε, και απόειδε και αναγκαστικά το γύρισε μετά στις καμινάδες. Ετσι, λοιπόν, σέντρα εσείς; Κεφαλιά ο Τέρι. Ξανάμανα σέντρα, εσείς; Ξανάμανα κεφαλιά ο Τέρι. Εκαναν ήρωα έναν αμυντικό, παυόταν τους βάλεις τη μπάλα κάτω, δεν μπορεί να στρίψει.

Αλλά να σας πω και το άλλο;Ποιος να βάλει κάτω τη μπάλα; Αυτό το ντυμένο ξύλο, ο Κόστα; Τον έχετε δει ποτέ να κάνει μια ντρίμπλα; Τον έχετε δει ποτέ να κάνει ένα σλάλομ, μια διείσδυση; Ενα δυνατό παιδί είναι με γερό εκτόπισμα και με καλή αλτικότητα. Από μπάλα, από τεχνική κατάρτιση και ευελιξία, σκέτος μυρωδιάς. Εχει καμία σχέση με τον Σουάρεζ; Εχει καμιά σχέση με τον Ιμπραϊμοβιτς και τον Φαλκάο; Ρε, ούτε με τον υγιή Μήτρογλου δεν έχει σχέση.

Και άλλη μια διαπίστωση. Ο Σιμεόνε είναι και αυτός σίγουρα ένας καλός μάστορας στην αμυντική λειτουργία, χθες όμως, αποδείχθηκε ότι στον επιθετικό τομέα και στην εύρεση λύσεων να ανοίξει μια κλειστή άμυνα, είναι ένα βυζανιάρικο μωρό. Δεν έχει ακόμα απογαλακτιστεί. Πίνει γάλα από το βυζί της μαμάς του. Χοροπηδάει σαν Σαλτιπάγκος και ψάχνει με υστερία να γραπώσει με τα χείλια του τη ρόγα. Απαράδεκτο αυτό που έκανε χθες, να έχει έναν μόνο κυνηγό μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Εστησαν γλέντι τα δύο σέντερ μπακ της Τσέλσι.

Οσο για τον Μουρίνιο το έχω πει πολλές φορές. Οταν παίζει εύκολο ματς, με καμιά Σαντρελαντ ή με καμιά Κρύσταλ Παλάς, μην του έχετε καμιά εμπιστοσύνη. Μπορεί να χάσει για πλάκα. Οταν παίζει, όμως, σούπερ ντέρμπι με γερό αντίπαλο και με πολύ υψηλό στόχο, τότε μεταμορφώνεται και γίνεται βρυκόλακας. Σου πίνει το αίμα με το πουρί της σόμπας. Και κάτι άλλο. Γράφει στα παπάρια του το θέαμα και την ποιότητα. Μόνο ο στόχος τον ενδιαφέρει. Και επίσης γράφει τα παπάρια του τον κόσμο. Από τον πρόεδρο πληρώνεται και όχι από τον κόσμο.

Πηγή: Real.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags