Facebook Pixel Πακέτο Κονέ και Λάζαρο!
| 2014-05-06 09:00:00

Πακέτο Κονέ και Λάζαρο!

Πακέτο Κονέ και Λάζαρο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποια ομάδα ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό χτύπημα με τους διεθνείς Έλληνες άσους της Μπολόνια; Ο σκύλος έχει, για μια ακόμα φορά, το ρεπορτάζ!

Μπορεί η Μπολόνια να έπαιξε φέτος για τη σωτηρία στο Καμπιονάτο, αλλά τόσο ο Παναγιώτης Κονέ, όσο και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τα δύο Ελληνόπουλα της ιταλικής ομάδας, κατάφεραν να διακριθούν με τις εμφανίσεις τους.

Ο "παλιός" Κονέ, τρίτη σεζόν στο σύλλογο, βασικότατος, έχει μία "γεμάτη" χρονιά, με 27 αγώνες και 5 γκολ, όντας ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ της ομάδας του Νταβίντε Μπαλαρντίνι. Το φοβερό, μάλιστα, με τον 26χρονο μεσοεπιθετικό είναι ότι όποτε βρίσκει δίχτυα, η Μπολόνια δεν χάνει. Και τα 5 φετινά γκολ του Κονέ έχουν συνοδευτεί με θετικά αποτελέσματα (4 ισοπαλίες, 1 νίκη) για την ομάδα του χαρίζοντας στην ουσία τους 7 βαθμούς από τους συνολικά 29 βαθμούς της Μπολόνια. Ο διεθνής άσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα φετινά παιχνίδια της ιταλικής ομάδας απέναντι στην Ίντερ καθώς σκόραρε στα εκτός (2-2) και εντός (1-1) έδρας ματς με τους Νερατζούρι.

Ο Λάζαρος, πρώτη χρονιά που έκανε προετοιμασία με την Μπολόνια, τα πάει περίφημα, όποτε τον εμπιστεύεται ο προπονητής του, έχει γράψει φέτος 26 συμμετοχές και 2 γκολ από την άσπρη βούλα. Το ένα, μάλιστα, "χρυσό" για την ομάδα του, αφού χάρισε την πολύτιμη εντός έδρας νίκη, με 1-0, απέναντι στην Κάλιαρι στις 23/3. Τίμιος ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, ακόμα κι όταν έρχεται από τον πάγκο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, λοιπόν, έχουν προσελκύσει με την απόδοσή τους αρκετούς "μνηστήρες". Η ομάδα που κινείται πιο "ζεστά" για τους δύο Έλληνες είναι η Παλέρμο, έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία από την Ιταλία ο σκύλος. Όπως αναφέρει έγκυρη "πηγή" του sportdog, η φετινή πρωταθλήτρια στη Serie B έχει πολύ ψηλά στη λίστα τόσο τον Κονέ, όσο και τον Χριστοδουλόπουλο και προσανατολίζεται να τους αποκτήσει ..."πακέτο"!

Η Παλέρμο, του παλιού γνώριμου στα ελληνικά γήπεδα, από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Έντσο Μαρέσκα, ετοιμάζει δυναμική επιστροφή στο Καμπιονάτο έχοντας εξασφαλίσει την άνοδο πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Μιλάμε για ομάδα-"τρένο", με απίστευτο σερί νικών, που κάνει "πλάκα" στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με 78 βαθμούς σε 37 αγωνιστικές (23 νίκες - 9 ισοπαλίες - 5 ήττες) και 16 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Έμπολι.

Ο μεταγραφικός προγραμματισμός της ομάδας του Τζιουζέπε Λατσίνι περιλαμβάνει τα ονόματα των διεθνών Ελλήνων και, μάλιστα, υπάρχει πρόθεση να ξοδευτεί ένα αρκετά σημαντικό ποσό για την αγορά και των δύο από την Μπολόνια. Η Κονέ, άλλωστε, που αποκτήθηκε το 2012 από την Μπρέσια έναντι 2,7 εκατομμύρια ευρώ, θεωρείται από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της Μπολόνια, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει κι άλλες ομάδες, όπως η Τορίνο, που φέτος κάνει εκπληκτική πορεία στο Καμπιονάτο και του χρόνου μπορεί να παίζει στην Ευρώπη.  

ΤΡΕΛΗ μεταγραφή διεθνή άσου του ΠΑΟΚ, σου αποκάλυψε ο sportdog  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags