Facebook Pixel Η Εθνική θέλει τον... κομμωτή της!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-17 12:36:00

Η Εθνική θέλει τον... κομμωτή της!

Η Εθνική θέλει τον... κομμωτή της!

Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος γράφει από το Αρακαζού πως εκτός από την... εθνική μαγείρισσα, την αγαπημένη σεφ των διεθνών, Αλέκα Ξένου, η «γαλανόλευκη» απέκτησε και εθνικό κομμωτή.

Εκτός από την... εθνική μαγείρισσα, την αγαπημένη σεφ των διεθνών, Αλέκα Ξένου, που βρίσκεται στη Βραζιλία (είναι χρόνια στην εθνική και ήταν με την αποστολή και στο προηγούμενο Μουντιάλ), η «γαλανόλευκη» απέκτησε ανεπίσημα και εθνικό κομμωτή.

Η διαφορά τους είναι ότι ο Γιώργος Τζελαϊδής περί ου ο λόγος, δεν έχει σχέση εργασίας με την ΕΠΟ, παρά μόνο το μεράκι να… φροντίζει τα μαλλιά των διεθνών με ορισμένους από τους οποίους είναι φίλος.

Το «Goal» συνάντησε τον Γιώργο Τζελαϊδή που μίλησε για τη σχέση του με την εθνική ομάδα, πώς γνωρίστηκε με τους διεθνείς και κέρδισε την εμπιστοσύνη τους αλλά και για το (περιπετειώδες) ταξίδι του στη Βραζιλία. Ο ανεπίσημος κομμωτής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μοιάζει φυσιογνωμικά στον ηθοποιό και τραγουδιστή Πάνο Μουζουράκη, στο... πιο κοντό του.

Ο Γιώργος Τζελαϊδής μπορεί να είναι κουρέας με πτυχίο, όμως τα μυστικά του επαγγέλματος τα έμαθε από τον πατέρα του Μπάμπη. Το κομμωτήριο της οικογένειας βρίσκεται στην Ηλιούπολη όπου ξεκίνησε να εργάζεται σε ηλικία 17 ετών. Τώρα σε ηλικία 28 ετών πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται πως τα ψαλίδια του περιποιούνται την κόμη διεθνών ποδοσφαιριστών.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ταξίδεψε με δικά του έξοδα μέχρι τη Βραζιλία. Πρωτίστως όμως έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να παρακολουθήσει τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Κολομβία. Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της πρεμιέρας του Μουντιάλ, ως σωστός επαγγελματίας, άσκησε τα καθήκοντά του στα κεφάλια των παικτών της «γαλανόλευκης».

Για να φτάσει στο Αρακαζού πέρασε μια μικρή... οδύσσεια ενώ κινδύνεψε σοβαρά να αφήσει απεριποίητους τους πελάτες του. Ξεκίνησε από την Αθήνα, πήγε στο Παρίσι, από εκεί μετά από 15 ώρες αναμονής πέταξε για το Σάο Πάουλο και έφτασε στον τελικό προορισμό.

«Μόλις βρέθηκα μαζί με τους παίκτες τα ξέχασα όλα. Και την ταλαιπωρία και την κόπωση και όλα» θα πει ο Γιώργος Τζελαϊδής στο «Goal» και αποκαλύπτει πως στη διαδρομή για το Αρακαζού χάθηκε ό,τι πιο πολύτιμο κουβαλούσε. «Κάπου μεταξύ Γαλλίας και Βραζιλίας χάθηκε η τσάντα με τα εξαρτήματα της δουλειάς, δηλαδή ψαλίδια, χτένες, μηχανές, πετσέτες κ.ά. Τελικά βρέθηκε και μου την έφεραν στο ξενοδοχείο πριν φύγουμε για το Μπέλο Οριζόντε. Ετσι μπόρεσα να φτιάξω τα παιδιά».

Εννοείται ότι οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον αντάμειψαν για τις υπηρεσίες του, ενώ παρακολούθησε τον αγώνα με την Κολομβία με μία φανέλα της εθνικής που είχε το νούμερο «77» με υπογραφές των διεθνών και το όνομά του «Tzelaidis».

Για τον διάσημο πλέον κομμωτή όλα άρχισαν πριν από 1,5 χρόνο όταν γνώρισε τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. «Ο Παναγιώτης είδε το κούρεμα ενός κοινού μας φίλου και είπε «θέλω να με φτιάξει αυτός ο κουρέας». Ετσι γνωρίστηκα μαζί του, μετά ακολούθησε ο Τζαβέλλας και πλέον τους φτιάχνω σχεδόν όλους» λέει ο Γιώργος Τζελαϊδής, φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά κυρίως είναι ένθερμος υποστηρικτής της εθνικής ομάδας.

Σε ερώτηση για τις απαιτήσεις των πελατών του αλλά και για το κλίμα που έχει συναντήσει στη «γαλανόλευκη», απαντά: «Είναι πολύ φιλικοί. Υπάρχουν κάποιοι που μου ζητούν πιο εξεζητημένα κουρέματα και κάποιοι άλλοι που είναι πιο συντηρητικοί. Τα πιο περίεργα κουρέματα τα κάνουν οι Μήτρογλου, Ταχτσίδης και Τζαβέλλας. Εχω γνωρίσει τα παιδιά και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρόκειται για μια οικογένεια».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags