Facebook Pixel Ο Ηρακλής ζήτησε να παίξει με Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν!
| 2016-03-23 23:31:00

Ο Ηρακλής ζήτησε να παίξει με Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν!

Ο Ηρακλής ζήτησε να παίξει με Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν!

Η "κυανόλευκη" ΠΑΕ ζήτησε επίσημα από τη Superleague να γίνει ο αναβληθείς αγώνας με τον Ολυμπιακό στις 24 Απριλίου, δηλαδή μετά τη λήξη του πρωταθλήματος (λήγει 17/4)!

Η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου. Η Αστυνομία τότε εγγράφως επικαλέστηκε σοβαρούς λόγους τήρησης της δημόσιας τάξης στον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος αποφάσισε την αναβολή του αγώνα. Πότε θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση; Απόφαση δεν υπάρχει. Ο Ηρακλής ζήτησε σήμερα πάντως το ματς να πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου!

Οι «κυανόλευκοι» ζητούν ισονομία και θεωρούν απόλυτα δίκαιο το αίτημά τους μιας και σε διαφορετική περίπτωση θα χάσουν σημαντικά έσοδα…

Υπενθυμίζεται πως η κανονική διάρκεια της σεζόν ολοκληρώνεται στις 17 Απριλίου και μέχρι τότε δεν υπάρχει κενή Κυριακή για να οριστεί ο αγώνας. Έτσι ουσιαστικά ο Ηρακλής ζήτησε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να γίνει μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν, κάτι που αποτελεί ερωτηματικό αν θα το δεχθεί η Superleague και οι υπόλοιπες ομάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags