Facebook Pixel Η απόλυτη ξεφτίλα! Αναβολή στον τελικό του Κυπέλλου – Σηκωθείτε και φύγετε ΟΛΟΙ
| 2017-05-05 00:10:00

Η απόλυτη ξεφτίλα! Αναβολή στον τελικό του Κυπέλλου – Σηκωθείτε και φύγετε ΟΛΟΙ

Η απόλυτη ξεφτίλα! Αναβολή στον τελικό του Κυπέλλου – Σηκωθείτε και φύγετε ΟΛΟΙ

Μεσάνυχτα Πέμπτης… σκότωσαν το ελληνικό ποδόσφαιρο οριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, από λεπτό σε λεπτό θα ανακοινωθεί η αναβολή του τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Δεν... υπάρχει αυτό που συμβαίνει με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που ήταν προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο!

Λιγότερο από δυο ημέρες πριν από την τέλεση του αγώνα, οι Αρχές θα έπρεπε να συζητούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ωστόσο βράδυ Πέμπτης... θυμήθηκαν να πραγματοποιήσουν σύσκεψη, από την οποία πιθανότατα θα προκύψει απόφαση αναβολής του τελικού, που αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγο!

Συγκεκριμένα, στην έκτακτη σύσκεψη της ΓΓΑ για το παιχνίδι, συζητήθηκαν τα προβλήματα αναφορικά με την τέλεση της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τα οποία μάλλον δεν δύναται να επιλυθούν. To μεγαλύτερο από αυτά έγκειται στο γεγονός ότι έχει σημειωθεί καταστρατήγηση του νόμου σχετικά με ηλεκτρονικό εισιτήριο, καθώς έχουν διατεθεί εισιτήρια, τα οποία δεν είναι αριθμημένα.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την ασφάλεια όσων θα βρεθούν στο γήπεδο, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό είναι ουσιαστικά ένα εγκαταλελειμμένο γήπεδο, στο οποίο δεν αγωνίζεται κανείς, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά ακόμα θέματα που έχουν να κάνουν με τις κάμερες, τις τουαλέτες και τον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, βλέποντας πως τα ανοιχτά ζητήματα είναι παρά πολλά, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, πήρε πάνω του την απόφαση αναβολής, μη θέλοντας να ρισκάρει τη διεξαγωγή του ματς σε ακατάλληλες συνθήκες.

Ούτε καν η λέξη "φιάσκο" δεν είναι ικανή να περιγράψει το μπάχαλο που εκτυλίσσεται, απόρροια της πλήρους ανοργανωσιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, η οποία αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags