Facebook Pixel "Αυτός ο παίκτης μού αρέσει πολύ – Δύο τρέχουν σαν να είναι τρεις - Πολύ καλός κόουτς ο Μαρίνος αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-18 14:30:00

"Αυτός ο παίκτης μού αρέσει πολύ – Δύο τρέχουν σαν να είναι τρεις - Πολύ καλός κόουτς ο Μαρίνος αλλά..."

του Γιώργου Κτενά
"Αυτός ο παίκτης μού αρέσει πολύ – Δύο τρέχουν σαν να είναι τρεις - Πολύ καλός κόουτς ο Μαρίνος αλλά..."

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος βρέθηκε χθες στη Λεωφόρο και σχολιάζει στο sportdog.gr τον "νέο Παναθηναϊκό" του Ουζουνίδη – Τα υπέρ, τα κατά, ποιους ποδοσφαιριστές ξεχώρισε... 

Με πολύ καλά λόγια μίλησε στο sportdog.gr για την παρουσία του Λουντ, αλλά και των Ζέκα - Κουρμπέλη και Καμπέσας, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο πρώην επιθετικός του "τριφυλλιού" βρέθηκε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (φωτό) και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού εναντίον των Βάσκων και αναφέρθηκε στο μπλακ άουτ που έφερε την ήττα, την κούραση που επηρεάσε την ομάδα, αλλά και την παραπάνω προσωπικότητα που έπρεπε να βγάλουν οι παίκτες του "τριφυλλιού".

"Ήταν καλό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, από την άποψη ότι ευχαριστήθηκε με την απόδοση της ομάδας ο κόσμος του, όχι με το σκορ. Μέχρι να πετύχει το δεύτερο γκολ ο Παναθηναϊκός, στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο. Αυτό που είδαμε όλοι είδα και εγώ. Αλλά φάνηκε η κούραση, σαν να έκατσε λίγο η ομάδα μετά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το 2-0 έπρεπε να γίνει 2-3. Δεν περίμενε κανένας τέτοια εξέλιξη, άλλο να τελειώσει το ματς 2-1 ή ακόμα και 2-2 στο 90ο λεπτό, κάπου έχει μια λογική αυτό. Αλλά να γυρίσει μέσα σε 6-7 λεπτά παιχνίδι που ήταν στο 2-0, δεν το περίμενε κανείς", είπε αρχικά στις δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Δημήτρης Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε:

"Από τη στιγμή που δέχτηκε γκολ ο Παναθηναϊκός είτε το σκορ ήταν 2-1 είτε 2-2 είτε 2-3, η ρεβάνς θα ήταν πολύ δύσκολη. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, έχει παίκτες μεγάλης κλάσης, θα ήταν δύσκολη η ρεβάνς για τον Παναθηναϊκό έτσι κι αλλιώς. Αλλά θα ήταν ωραίο να κέρδιζε μέσα στην έδρα του ή, έστω, να μην έχανε. Δεν γίνεται να βγάλει μια ομάδα 90λεπτο στον ρυθμό που έπαιζε ο Παναθηναϊκός. Η Αθλέτικ είχε καλύτερο ρυθμό και ποιότητα παικτών, αλλά δεν μπορείς να δέχεσαι τρία γκολ μέσα σε 6 - 7 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα ήταν ανέτοιμοι".

Πώς είδατε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού; Τον Λουντ, το δίδυμο Κουρμπέλη - Ζέκα κ.α.

"Στο κέντρο και αμυντικά ο Παναθηναϊκός μού άρεσε πολύ. Κουρμπέλης και Ζέκα τρέχουν σαν να είναι τρεις παίκτες, είναι σαν να παίζουν τρεις στο κέντρο. Ο Λουντ μού αρέσει πολύ, αυτό το παιδί είναι σταθερό σε όλα τα ματς, κι από πέρσι που τον παρακολουθούσα είχα παρατηρήσει πως ό,τι μπορεί να δώσει σε ένα παιχνίδι, θα το δώσει. Ο Καμπέσας, επίσης, δείχνει ωραία στοιχεία, πηγαίνει καλά στο 1 εναντίον 1. Ο Λουτσιάνο και ο Άλτμαν φαίνονται λίγο ανέτοιμοι".

"Καλός ο Ουζουνίδης αλλά χρειάζονται και παίκτες"

Θα μπορούσε να είχε φρεσκάρει νωρίτερα την ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης;

"Δεν μπορεί ένας παίκτης να αλλάξει τον ρυθμό, δεν μπορεί μόνο μια αλλαγή να βοηθήσει στον ρυθμό. Αυτό είναι κάτι που αφορά ολόκληρη την ομάδα και όχι έναν ποδοσφαιριστή. Ίσως χρειαζόταν να δείξουν περισσότερη προσωπικότητα οι παίκτες. Ο Ουζουνίδης είναι πολύ καλός προπονητής, το είδαμε αυτό σε όλες τις ομάδες από τις οποίες έχει περάσει. Αλλά πρέπει να έχει και ομάδα, χρειάζονται και παίκτες".

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για το νέο πρωτάθλημα και πως το περιμένετε;

"Στο ελληνικό πρωτάθλημα νομίζω ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό, θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό. Ο ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένος, η ΑΕΚ πιο καλή και ο Ολυμπιακός έχει φέρει παίκτες, που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι θα δούμε ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags