Facebook Pixel Νέος Τουρέ; Μάλλον ...Νε!
| 2012-05-27 16:30:00

Νέος Τουρέ; Μάλλον ...Νε!

Νέος Τουρέ; Μάλλον ...Νε!

Έχετε καταλάβει τι "βγαίνει" προς τα έξω τελευταία από τον Ολυμπιακό, για τον Φέισα; Πως τη νέα χρονιά που θα είναι υγιής, θα "δαγκώνει". Άρα μία μεταγραφή λιγότερη στα χαφ;

"Ο Βαλβέρδε τον πίστευε και θα του έδινε περισσότερες ευκαιρίες αν δεν είχε προβλήματα", "Διψάει για διάκριση και μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό", "Στο Λιμάνι τον πιστεύουν και περιμένουν η επένδυσή τους να πιάσει τόπο τη νέα σεζόν", είναι μερικά μόνο από εκείνα που γράφονται και ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τον Σέρβο, στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Και η αλήθεια είναι πως ο Φέισα, στα λίγα ματς που αγωνίστηκε, έδειξε πως διαθέτει στοιχεία ποιοτικού παίκτη, που μπορεί να βασιστεί πάνω του μία ομάδα στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Αρκεί, όμως, να είναι υγιής! Μία πολύ σημαντική παράμετρος, που για τον ένα ή τον άλλον λόγο ο νεαρός άσος δεν είχε τα τελευταία δύο χρόνια. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για συνθήκες πρωταθλητισμού.

Πώς θέλεις να παρουσιάσεις κάποιον σαν τον νέο Τουρέ, όταν από τη μέχρι στιγμής εμπειρία που έχουμε είναι πως πρόκειται για παίκτη με γυάλινα πόδια; Όταν δεν τον έχεις δει σε 15-20 αγώνες στη σειρά, για να διαπιστώσεις τις αντοχές του, τη διάρκειά του, τη φρέσκάδα του;

Μη λέμε ό,τι θέλουμε, δηλαδή. Ο Φέισα είναι ένας ποιοτικός μέσος, που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, αλλά η παρουσία του τη νέα σεζόν είναι ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια και όχι πως ο Σέρβος τη νέα σεζόν θα είναι βασικός και αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό και θα κεντάει σε κάθε παιχνίδι.

Εκτός αν αυτό που έχουν στο μυαλό τους στην πλατεία Αλεξάνδρας, είναι να υπενθυμίσουν στους οπαδούς πως υπάρχει ένας ακόμα χαφ στην ομάδα, οπότε ίσως δεν χρειάζεται να αποκτηθεί κάποιος για να καλύψει την αποχώρηση π.χ. του Ορμπάιθ.

Στοίχημα είναι παρουσία του Φέισα την επόμενη σεζόν για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού, που θα πρέπει να το κερδίσει με μεθοδικότητα και σωστή διαχείριση. Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερική κατανάλωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags