Facebook Pixel "Να πάμε στον Βαρδινογιάννη", λένε στον ΟΦΗ!
| 2012-06-14 11:36:00

"Να πάμε στον Βαρδινογιάννη", λένε στον ΟΦΗ!

"Να πάμε στον Βαρδινογιάννη", λένε στον ΟΦΗ!

Αίσθηση προκάλεσε η θέση του Γιάννη Παπαματθαιάκη στη χθεσινή σύσκεψη του ΟΦΗ που είπε ότι θα πρέπει να γίνει κρούση στον Βαρδή Βαρδινογιάννη για να βοηθήσει.

Ο πρώην πρόεδρος των Κρητικών δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Θα πρέπει να βρεθούμε οι παλιοι παράγοντες και να πάμε στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Όλοι εμείς που υπηρετήσαμε επί εποχής Βαρδινογιάννη μας αντιμετωπίζετε σας αποδιοπομπαίους τράγους. Έχετε εντύπωση πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες σαν τον Αρώνη, τον Ρεπανάκη και άλλους; Μας έθιξαν επειδή υπηρετήσαμε επί εποχής Bαρδινογιάννη.

Ο Κος Ρεπανάκης είπε να μην αφήσουμε την ομάδα να βυθίζεται. Από το 2001 που δεν είμαι στα διοικητικά του συλλόγου δεν σταμάτησα να ασχολούμαι με την ομάδα και να ενδιαφέρομαι. Σήμερα πήγα στα γραφεία της ομάδας και έφυγα κλαίγοντας. Στην τουαλέτα δεν υπήρχε ούτε νερό ούτε χαρτί. Φθάσαμε ο ΟΦΗ να είναι αποδιοπομπαίος τράγος.

Αν δεν βρεθεί επενδυτής δεν υπάρχει σωτηρία . Ο Βαρδής ρωτάει γιατί σχίστηκε η φωτογραφία του Θόδωρα. Ο Θόδωρας ήταν μεγάλος ομιλίτης. Εγώ δεν έχω χρήματα αλλά έχω την διάθεση να τρέξω για να βοηθήσω τον ΟΦΗ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags