Facebook Pixel "Δώστε και σώστε..."
| 2012-07-01 08:36:00

"Δώστε και σώστε..."

"Δώστε και σώστε..."

Δημητρέλος - Κωστής μίλησαν σε οπαδούς της ΑΕΚ στην Κομοτηνή.

Με αρκετή καθυστέρηση ελέω των υπογραφών στα έγγραφα του συμβολαίου του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ξεκίνησε η ανοιχτή συζήτηση στην Κομοτηνή.

Περίπου 100 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Eπιμελητήριο της Κομοτηνής, στο οποίο βρέθηκαν ο γενικός αρχηγός της Ένωσης, Χρήστος Κωστής και ο πρόεδρος, Ανδρέας Δημητρέλος.

Οι δύο άνδρες εξήγησαν σε όλους τους τόνους στους φίλους της Ένωσης ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και οριακή για την ΑΕΚ και ότι πλέον ο κόσμος έχει την τύχη στα χέρια του.

Μάλιστα, τόνισαν ότι είναι εξαιρετικά πολύτιμη η βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ τόσο με την αγορά διαρκείας (τόνισαν ότι πρέπει να ξεπεράσουν τις 20.000) όσο και με τη συμμετοχή των οπαδών μέσω της οικονομικής ενίσχυσης.

Ο κόσμος ρώτησε αρκετά αναφορικά με τα σχέδια της κίνησης Μαύρου, ενώ είχε ερωτήματα και για αγωνιστικά και για συγκεκριμένους παίκτες.

Αναφορικά με την πώληση Κλωναρίδη κατανόησαν ότι ήταν αναγκαίο ...κακό ελέω της δόσης του 44, ενώ υπήρξαν επιθέσεις για τις κακοδιαχειρίσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών και στους μετόχους και επιχειρηματίες που δεν βοηθούν τώρα την ομάδα.

Οι ΑΕΚτζήδες της περιοχής πάντως έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν για ακόμη μια φορά, παρότι εδώ και χρόνια του ζητούν συνεχώς να βάλει ...πλάτη.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags