Facebook Pixel "Δεν πάω στο Δωματιάκι"
| 2012-07-22 15:25:00

"Δεν πάω στο Δωματιάκι"

"Δεν πάω στο Δωματιάκι"

Τι έλεγε ο Μαύρος για την απουσία της Οriginal από τη συνάντηση με τους οργανωμένους και τι του απάντησε ο Χατζηχρήστος. 

Η ORIGINAL 21 δεν έδωσε το "παρών" στη σημερινή συνάντηση του Θωμά Μαύρου με εκπροσώπους συνδέσμων οπαδών της ΑΕΚ, καθώς πρόθεσή της είναι να καλέσει τον παλαίμαχο άσο σε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα, στο Δωματιάκι.

Ωστόσο, στο περιθώριο της σημερινής συνάντησης, ο Μαύρος ανέφερε -όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση από μέλη άλλων κλαμπ- πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί την πρόσκληση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της Ένωσης και ότι, αν θέλουν να τον συναντήσουν τα μέλη της, θα πρέπει να τον επισκεφτούν στην καφετέριά του:

"Δεν θα πάω στο Δωματιάκι. Να δεχθώ ότι τα παιδιά είχαν κάποια δουλειά και δεν ήρθαν σήμερα. Όπως όλοι οι υπόλοιποι ήρθαν εδώ να μιλήσουμε. Αν θέλουν, ας έρθουν και αυτοί", ήταν τα λόγια του Μαύρου.

Το aek365 επικοινώνησε με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και του ζήτησε την θέση του πάνω στην συγκεκριμένη τοποθέτηση του Μαύρου.

Το σχόλιό του ήταν: "Εμείς τον Θωμά τον αγαπάμε. Αν δεν βρεθούμε στο Δωματιάκι, θα βρεθούμε τη δεύτερη αγωνιστική στην Ξάνθη και σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ΑΕΚ".

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags