Facebook Pixel Όλα τα είχε, ο εμφύλιος της έλειπε!
| 2012-07-30 16:00:00

Όλα τα είχε, ο εμφύλιος της έλειπε!

Όλα τα είχε, ο εμφύλιος της έλειπε!

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στην ΑΕΚ, με τον Μαύρο να τα βάζει ευθέως με τους μετόχους και τον Δημητρέλο να τη ...λέει εμμέσως πλην σαφώς στον παλαίμαχο άσο!

Με το όνομά τους είπε τα πράγματα ο Μαύρος στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου και οι περισσότεροι ΑΕΚτζήδες του έβγαλαν το καπέλο.

Ο παλαίμαχος άσος, άλλωστε, δεν άφησε την ησυχία του και έγινε μπροστάρης στην προσπάθεια σωτηρίας για πλάκα. Να βοηθήσει την Ένωση στην πιο δύσκολη καμπή της ιστορίας της θέλει και έθεσε τους μετόχους προ των ευθυνών τους.

"Όλο λόγια είναι και πράξεις κανείς", ήταν ένα από τα σχόλιά του στη συνέντευξη, μετά και από τη χθεσινή επαφή που είχε με εκπροσώπους των μετόχων, στην προσπάθεια να τους αφυπνίσει.

Ή, τουλάχιστον, να δώσει στον κόσμο της ομάδας να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Ουσιαστικά, δηλαδή, με τις σημερινές του δηλώσεις είναι σαν να βάζει απέναντί του, τους μετόχους. Έτσι κι αλλιώς, χρήματα δεν βάζει κανείς τους στην ΠΑΕ...

Κι όλα αυτά, ενώ λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη του Μαύρου, ο Δημητρέλος βγήκε και ...άδειασε σε δηλώσεις του τον παλαίμαχο άσο, που είχε προλάβει να πει πως θέλει τον Βούρο στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ.

"Τι νόημα θα είχε να αλλάξει το ΔΣ;", σχολίασε ο Δημητρέλος, μία θέση που είναι αντίθετη σε όσα είπε ο Μαύρος στη συνέντευξη που παραχώρησε!

Και ο σκύλος μαθαίνει πως το πράγμα μπορεί να μπλέξει ακόμα περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού κάποιοι από τους α-μετόχους της Ένωσης, ένιωσαν προσβεβλημένοι από όσα είπε σήμερα ο Μαύρος.

Και δεν αποκλείεται να κάνουν κι αυτοί από την πλευρά τους δηλώσεις, βάζοντας μπουρλότο ουσιαστικά στην προσπάθεια για τη σωτηρία της ομάδας... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags