Facebook Pixel Μήπως έχει και φανέλα Μανωλά (του θείου) στο δωμάτιό του;
| 2012-08-07 09:45:00

Μήπως έχει και φανέλα Μανωλά (του θείου) στο δωμάτιό του;

Μήπως έχει και φανέλα Μανωλά (του θείου) στο δωμάτιό του;

Για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η ΑΕΚ μας μίλησε ο Γιάγκο Φερνάντες. "Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και πρέπει πάντα να κερδίζει", είπε. Ένα μπλουζάκι της Original στον κύριο...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Οι πρώτες εντυπώσεις σου από τη νέα σου ομάδα;

«Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ξέρω τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Παραμένει μεγάλος σύλλογος και γίνεται πολύ επαγγελματική δουλειά στον σύλλογο».

-Είσαι από τους πλέον έμπειρους παίκτες και θα πρέπει να βοηθήσεις και τους νέους που έρχονται από πίσω. Σε αγχώνει αυτό;

«Είμαι χαρούμενος που είμαι ανάμεσα σε νεαρούς παίκτες. Αν χρειαστεί να παίξω στη μεσαία γραμμή θα το προσπαθήσω, αν χρειαστεί να παίξω στην άμυνα, θα το κάνω. Και να βοηθήσω και τα νέα παιδιά, γιατί χρειάζονται βοήθεια».

-Είσαι μία από τις τρεις μεταγραφές που δικαιούται η ΑΕΚ. Είναι για αυτό ένα επιπλέον άγχος για να δικαιώσεις αυτούς που σε πίστεψαν;

«Δεν αισθάνομαι άγχος για τίποτα. Είμαι ευτυχής που η ΑΕΚ με επέλεξε να είμαι η μια από τις τρεις μεταγραφές. Και θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα».

-Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα σου η ΑΕΚ;

«Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Παίζω σε μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και η καλύτερη που παίζω στην καριέρα μου».

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί φέτος στην ομάδα και δείχνεις να τα γνωρίζεις;

«Ο κόσμος θα πρέπει να έχει προσδοκίες από εμάς. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και θα πρέπει πάντα να προσπαθεί για νίκες. Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί τώρα δεν υπάρχουν οι καλοί παίκτες του παρελθόντος. Τώρα είναι η σειρά των νέων παικτών να γίνουν μεγάλοι παίκτες».

-Έχεις μιλήσει καθόλου με τον Μεχμέτι;

«Του έχω μιλήσει και θέλει να έρθει. Θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θέλει να έρθει αλλά περιμένει να δει τι θα γίνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags