Facebook Pixel Μαύρη πέτρα πίσω του;
| 2012-08-10 09:30:00

Μαύρη πέτρα πίσω του;

Μαύρη πέτρα πίσω του;

Ο Θωμάς Μαύρος είναι σημαία για την ΑΕΚ. Εδώ, όμως, νομίζουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Σαν παράγοντας, άλλωστε, δεν έχει εμπειρία και ό,τι κάνει είναι από την μεγάλη του αγάπη για την ομάδα.

Έπρεπε, δηλαδή, να περάσει τόσος καιρός για να αντιληφθούν ο Μαύρος και οι συνεργάτες του ότι η ΑΕΚ χρειάζεται 11 εκ. ευρώ για να βγάλει τη σεζόν;

Και αυτά περί αλήθειας και συνέντευξης Τύπου, τι νόημα έχει να ειπωθούν αργότερα; Εδώ παίζεται το μέλλον της ΑΕΚ. Και η κατάσταση είναι δυσκολότερη από ποτέ. Θέμα ημερών είναι πολλά πράγματα. Οπότε αν είναι να γίνει ξεκαθάρισμα, ας γίνει.

Ο Μαύρος είναι δεδομένο ότι έχει αγνές προθέσεις. Ούτε έχει καμία σχέση με κάποιους από τους προκατόχους του. Η προσφορά του Μαύρου στην ΑΕΚ είναι τεράστια, ενώ κάποιοι όψιμοι παράγοντες της Ένωσης δεν έχουν καμία σχέση με τον σύλλογο.

Τώρα, όμως, χάνεται πολύτιμος χρόνος. Ο σχεδιασμός που έγινε εξ’ αρχής, άλλωστε, ήταν μάλλον πρόχειρος. Κάποιοι βάζουνε εμπόδια στον Μαύρο, όμως αυτό που πρέπει να κάνει αυτή τη στιγμή είναι να σώσει την ομάδα. Αυτό προέχει κι όχι να κάνει πίσω, ούτε να ρίξει μαύρη πέτρα. Το ξεμπρόστιασμα όσων του βάζουνε τρικλοποδιές ας γίνει όποτε να’ ναι για να τους μάθει ο κόσμος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags