Facebook Pixel "Δεν θα πεθάνει στα χέρια μου η ΑΕΚ... "
| 2012-08-10 10:49:00

"Δεν θα πεθάνει στα χέρια μου η ΑΕΚ... "

"Δεν θα πεθάνει στα χέρια μου η ΑΕΚ... "

Τρέχει και δεν φτάνει ο Θωμάς Μαύρος για να κρατήσει ζωντανη την "Ένωση", αλλά τα προβλήματα είναι πολλά. Πάρα πολλά...

Ο πρόεδρος της Ένωσης ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου για να πει όλη την αλήθεια στον κόσμο των «κιτρινόμαυρων», σχετικά με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

«Δεν βγαίνει όσο και να προσπαθούμε. Το παλεύω και θα συνεχίσω να το παλεύω μέχρι τέλους. Αλλά τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε από την αρχή, αλλά φαίνεται πως δεν αρκεί αυτό», δήλωσε αρχικά ο παλαίμαχος άσος στην «Ώρα των σπορ», για να προσθέσει πως:

«Θα παραχωρήσω σύντομα συνέντευξη Τύπου και θα ενημερώσω λεπτομερώς τον κόσμο για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα. Πρέπει να πληρώσουν όλοι όσοι πέρασαν από τη διοίκηση της ΑΕΚ από το 2004 και μετά. Όλοι. Όλοι έχουν ευθύνη».

Όσο για τις επόμενες κινήσεις του: «Με αυτά τα δεδομένα δεν πρόκειται να επιδιώξω να πάρω τις μετοχές. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαλυθεί η ΑΕΚ στα χέρια μου και να πάρω μια τόσο μεγάλη ευθύνη. Θα το παλέψω όσο μπορώ και θα εξαντλήσω τις πιθανότητες να βρεθεί ο τρόπος να παραμείνουμε ζωντανοί».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags