Facebook Pixel Να βγει στη δημοσιότητα το συμφωνητικό με Τζίγγερ!
| 2012-09-03 13:30:00

Να βγει στη δημοσιότητα το συμφωνητικό με Τζίγγερ!

Να βγει στη δημοσιότητα το συμφωνητικό με Τζίγγερ!

Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Κάτι η παρουσία του Τζίγγερ στα επίσημα του ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τη Μάλαγα και κάτι τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει προσφέρει 100 χιλιάρικα στον σύλλογο μέσω εισιτηρίων VIP, άναψαν τη συζήτηση που λέει ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει παραχωρήσει τις μετοχές του στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" και παραμένει ενεργός.

Υπάρχει, μάλιστα, μια φήμη που αναφέρει ότι ο Τζίγγερ έχει απλά ...παρκάρει τις μετοχές του στη "Συμμαχία" και έχει βάλει, μάλιστα, όρο να μην πουληθούν. Βέβαια, αυτό μπορεί να είναι και το μεγαλύτερο παραμύθι του κόσμου, αλλά ένα νέο σημερινό δημοσίευμα αυξάνει τις σκιές πάνω από το συγκεκριμένο θέμα.

Τι διαβάσαμε σήμερα; Σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport", o Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να παρέδωσε τις μετοχές στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία", όμως, κράτησε και 246 για να παίρνει μέρος στις Γενικές Συνελεύσεις της πράσινης ΠΑΕ.

Εμείς δεν ξέρουμε τι ακριβώς ισχύει. Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Αλλά για να σταματήσουν όλα αυτά τα σενάρια και να ηρεμήσει κι ο κόσμος, καλό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος να πάρει θέση. Να βγάλει στη δημοσιότητα το συμφωνητικό με τον Τζίγγερ για να λυθούν όλες οι απορίες και να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα.

Τόσες ανακοινώσεις και τόσα τιτιβίσματα έχει κάνει ο "Mr ΣΚΑΪ", ας τοποθετηθεί λοιπόν και για ένα θέμα που μοιάζει τουλάχιστον να είναι λίγο πιο σοβαρό από το αντικείμενο των τελευταίων δηλώσεών του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags