Facebook Pixel Δεν θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του;
| 2012-09-30 15:04:00

Δεν θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του;

Δεν θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του;

Ο Θωμάς Μαύρος σκέφτεται την παραμονή του στα κοινά της ΑΕΚ με τους δικούς του όρους. Πιθανή συνέντευξη Τύπου εντός των ημερών για να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο.

Στάση αναμονής τηρεί λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις αποχώρησης από την προεδρία της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος, ο οποίος σε πρώτη φάση δείχνει διάθεση να σταθμίσει τα νέα δεδομένα και να μιλήσει δημοσίως για τους 3,5 μήνες εμπλοκής του στα κοινά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Την Κυριακή (30/9) δεν θέλησε να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά… Περισσότερο τήρησε στάση αναμονής, ζύγισε τα δεδομένα και επί της ουσίας σκέφτεται την επόμενη κίνηση του που είναι μία συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα έγιναν στην ομάδα επί ημερών του.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Μαύρος δεν εγκαταλείπει οριστικά τα όπλα. Πρόθεση του θρύλου της ΑΕΚ είναι να μην τα εγκαταλείψει όλα και βέβαια να μην αποσυρθεί από το προσκήνιο της «Ενωσης». Δεν θέλει να απομακρυνθεί από την ομάδα, να είναι μακριά της, όπως συνέβαινε τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο Μαύρος έχει συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας με την παρουσία του στην προεδρία της ΑΕΚ, θέλει να παραμείνει στην «Ενωση», όμως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να είναι μία μαριονέτα. Θέλει να ΄χει λόγο και βέβαια να μην τον «αδειάζουν», όπως συνέβη το Σάββατο (29/9) με την απόφαση για τον Βαγγέλη Βλάχο.

Πηγή: sentragoal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags