Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" σύμφωνα με τον "ΓΑΥΡΟ" κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Φετφατζίδη του είπε:
"Ξέρεις πολύ καλά πόσο σε πιστεύω και πόσο πολύ σε στηρίζω και σε έχω στηρίξει. Θέλω όμως να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Θέλω να γίνεις καλύτερος, να παλέψεις, να δουλέψεις σκληρά. Θέλω να παίξεις μεγάλη μπάλα στον Ολυμπιακό. Είναι προσωπικό μου στοίχημα να καθιερωθείς".
Για να συνεχίσει λέγοντας: "Είσαι ο πρώτος νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπαιξε στον Ολυμπιακό από την ημέρα που ανέλαβα τη διοίκηση της ομάδας, για αυτό θέλω να παίξεις σε εμάς και να με αναγκάσεις το καλοκαίρι να σε φωνάξω πάλι εδώ, για να κάνουμε και νέο συμβόλαιο".
Από την πλευρά του Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε: "Πρόεδρε, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ με σιγουριά είναι ότι θα τα δίνω όλα και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Θα αναγκάσω τον προπονητή να με χρησιμοποιήσει.
Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσω ακόμη πιο σκληρά. Θέλω να σας δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε και θα κάνω τα πάντα για να δείξω ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακού".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο