Facebook Pixel Θα δώσει κι άλλο πριμ ο Ιβάν Σαββίδης;
| 2012-12-02 23:22:00

Θα δώσει κι άλλο πριμ ο Ιβάν Σαββίδης;

Θα δώσει κι άλλο πριμ ο Ιβάν Σαββίδης;

Τι έγινε και ο Ζέκα ενώ σερνότανε με τον συμπατριώτη του Φερέιρα, τώρα με τον Ρότσα πετάει; Γράφει ο γνωστός – άγνωστος του sportdog στο «Ντου στα Αποδυτήρια». Ακόμα τι λέει για το μαστίγιο και το καρότο στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.

Τελικά, είτε με το άγριο τούς πιάνει ο Ιβάν εκεί στην Τούμπα, είτε με το μαλακό, αποτέλεσμα δεν βγαίνει. Τους ζόρισε στην αρχή με γκάζια για τις κόκκινες; Τζίφος. Τους έπιασε μετά με τα μέλια και τα πριμ; Πάλι μηδέν εις το πηλίκον. Το αίμα στο κεφάλι θα του έχει ανέβει του ανθρώπου με όσα βλέπει.

Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Ξεκινάει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα και από αποβολές ήταν μια χαρά. Ουδέν πρόβλημα. Με τον Άρη, όμως, πέφτουν δυο αχρείαστες κόκκινες την 5η αγωνιστική. Κι άλλη μια μετά, την 6η, κόντρα στον ΟΦΗ του Αναστόπουλου.

Να τραβήξει τα γκέμια

Τρώει, λοιπόν, την πρώτη κρυάδα ο Σαββίδης και σου λέει «δεν πάνε καλά τα πράγματα, ας τραβήξω λίγο τα γκέμια να συνέλθουν». Και στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε εκείνες τις μέρες έβαλε γκάζια στον Δώνη και τους ποδοσφαιριστές για τις αποβολές και τα κρούσματα απειθαρχίας. Μην ξεχνάμε ότι είχε φάει τότε τιμωρία και ο προπονητής της ομάδας.

Όλα αυτά, λοιπόν, γίνανε στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να μετράει τρείς κόκκινες.

Σιγά μην τον άκουσαν…

Πόσο άκουσαν τον Σαββίδη μέσα στην ομάδα; Την 7η αγωνιστική με την ΑΕΚ, κόκκινη ο Λόρενς. Με τον Πανιώνιο την 9η αγωνιστική, αποβολή ο Λαζάρ πριν καν βγει το ημίχρονο. Με τον Παναθηναϊκό την 11η αγωνιστική, ήταν ο Χακόμπο που έπαθε αμόκ. Και σήμερα που ήταν η 13η, είχαμε την κόκκινη με τον Βιβιάν να χάνει τα αυγά και τα πασχάλια στην φάση του πέναλτι. Ανά δυο αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ μένει με δέκα παίκτες.

Μαστίγιο ή καρότο τώρα;

Ο Σαββίδης, λοιπόν, τι θα κάνει τώρα; Πώς θα ξηγηθεί; Μαστίγιο ή καρότο; Στις έξι πρώτες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ έφαγε τρείς αποβολές. Και στις επόμενες εφτά το κοντέρ έγραψε τέσσερις κόκκινες. Κι από συγκομιδή βαθμών; Βάλτα να πάνε, πήγανε. Τρείς αγωνιστικές έχει να δει τρίποντο η ομάδα.

Αρχικά έτριξε τα δόντια ο Ιβάν. Μετά, όμως, κι ενώ οι κόκκινες, αλλά και τα φαινόμενα απειθαρχίας συνεχίστηκαν κανονικά, πήγε κι έδωσε πριμ επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε ισοπαλία με την ψυχή στο στόμα από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα. Τώρα που και κόκκινη έπεσε, αλλά και νέο «Χ», τι θα γίνει; Θα περιμένουμε να δούμε. Μπας και καταλάβουμε, δηλαδή, και τι καπνό φουμάρει το νέο αφεντικό του ΠΑΟΚ.

Σα να ταρακουνήθηκε ο Ζέκα

Κάτι τελευταίο γι’ απόψε, αυτή τη φορά για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί, λοιπόν, κάποιος μέσα από την ομάδα να εξηγήσει τι συμβαίνει με τον Ζέκα;

Όσο ήταν ο συμπατριώτης του στον πάγκο, σερνότανε. Τώρα που έφυγε ο Φερέιρα, αντί να τον πάρει από κάτω η κατάσταση ψυχολογικά, σκίζεται. Αρχίζει να πετάει ο Πορτογάλος. Και σήμερα με τον Πανιώνιο ήταν πολύ καλός, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Ρότσα στον πάγκο. Συνήλθε στο άψε σβήσε, δηλαδή. Σα να ταρακουνήθηκε και να πήρε μπρος με το που χαιρέτησε ο Φερέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags