Facebook Pixel Παίχτη θα πάρουμε; Καμία κούπα;
| 2012-12-13 00:16:00

Παίχτη θα πάρουμε; Καμία κούπα;

Παίχτη θα πάρουμε; Καμία κούπα;

Μίλησαν με βέλη εκατέρωθεν Αλαφούζος, Τσάκας και Φεϊζάλ, όμως στον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν μίλησε κανένας τους. Γράφει ο γνωστός – άγνωστος στο "Ντου στα Αποδυτήρι".

Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω τελικά. Διάνα έπεσα, λοιπόν, σ’ αυτά που έγραφα χθες το βράδυ ότι ο Τσάκας θα κάνει καθυστέρηση και θα ξεκινήσει αργότερα από τον Αλαφούζο την συνέντευξη. Και όντως έτσι έγινε. Μέσα στην λιμουζίνα θα ήταν Τσάκας και Φεϊζάλ για να ακούσουν στο ραδιόφωνο τον Αλαφούζο στο Sentra. Και γι’ αυτό άργησαν πάνω από μισάωρο να μπούνε στο ξενοδοχείο.

Σούπα το ματσάκι

Τέλος πάντων. Να δούμε και την ουσία. Όταν, λοιπόν, ένα παιχνίδι λήξει 0-0 και χωρίς φάσεις, τι λένε όλοι; «Ήδη έχει ξεχαστεί. Σούπα ήταν το ματσάκι». Το ίδιο νομίζω ότι πλέον έχουν ξεχαστεί και οι μεσημεριανές συνεντεύξεις Αλαφούζου και Φεϊζάλ με Τσάκα. Πριν καν περάσει μια μέρα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στήθηκε το μεσημέρι να ακούσει τίποτα της προκοπής. Κανέναν παίκτη θα πάρουμε, σου λέει; Καμία κούπα; Θα φτιάξουμε γήπεδο; Φράγκα θα μπούνε στο μαγαζί; Αυτά καίνε τον οπαδό, τον κάθε οπαδό όταν η ομάδα του είναι εκτός στόχων μήνα Δεκέμβρη. Τι να τον νοιάζει τώρα τον οπαδό; Αν ο Αλαφούζος δεν χωνεύει τον Τσάκα ή το ανάποδο;

Μπουκάλα

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ειπώθηκε, όμως. Ο Αλαφούζος γκρίνιαζε ως συνήθως, ο Τσάκας έταζε ως συνήθως και ο κόσμος έμεινε μπουκάλα ως συνήθως. Τίποτα που να τον ενδιαφέρει πραγματικά δεν άκουσε. Τίποτα χειροπιαστό που να τον γλυκάνει λίγο. Να πει για καμία μεταγραφή ο Αλαφούζος ή ο Φεϊζάλ να δείξει ότι μιλάει σοβαρά.

Τζάμπα ο ντόρος

Και γι’ αυτό αν βγεις και ρωτήσεις τώρα εκατό οπαδούς του Παναθηναϊκού «τι σας έμεινε από τις δυο συνεντεύξεις;», οι ενενήντα θα σου πούνε «τίποτα». Και οι άλλοι δέκα θα είναι στο «Δεν ξέρω, Δεν απαντώ».

Μηδέν εις το πηλίκον, λοιπόν. Τζάμπα ο ντόρος. Πάνω που γλυκάθηκαν από το ντέρμπι και την εμφάνιση της ομάδας τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ήρθε η Τετάρτη και ξενέρωσαν ξανά… Πολύ κακό για το τίποτα ήταν αυτή η ιστορία με τις συνεντεύξεις.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags