Facebook Pixel Κυρ-Σάββα βγες από την γυάλα
| 2013-06-04 18:18:00

Κυρ-Σάββα βγες από την γυάλα

Κυρ-Σάββα βγες από την γυάλα

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη, θυμάται τον Μποροβήλο, την Ριζούπολη και τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού και του ζητά να ρωτήσει τον κόσμο της ομάδας του τι θέλει...

Ωραία τα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Απλά του ξέφυγαν κάποια πράγματα και δεν άντεξε. «Καρφώθηκε», έδειξε τις αδυναμίες του. Οπως στον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης Γιώργο Μποροβήλο, γνωστό και ως Μπορο-θρήλο, τα γνωστά χρόνια της παράγκας. Τον άνθρωπο, που επέτρεψε να διεξαχθεί το παιχνίδι της Ριζούπολης κάτω από συνθήκες, που αν ήταν ματς τσάμπιονς λιγκ δεν θα άρχιζε ποτέ.

Διότι άλλο ΟΥΕΦΑ, άλλο Ελλαδιστάν και Παραγκιστάν. Τον αποθέωσε τον Μποροβήλο διότι μετά τον τελικό απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα, για την φάση του πέναλτι του Μανιάτη και της κόκκινης κάρτας. Αντίθετα ο κυρ-Σάββας ενοχλήθηκε από τις δηλώσεις των ιδιοκτητών του Αστέρα Μπάκου και Καυμενάκη. Και οι δύο καταφέρθηκαν κατά του Γιάχου, που δεν είδε κάτι, που είδαν και οι «τυφλοί» και μίλησαν για αλητοπαρέες.

Αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό ο κυρ-Σάββας, ότι τον θέλει δυνατό, να κοιτάξει να φτιάξει ομάδα , αναφέρθηκε και στον «Απήλιον» και ότι υστερεί από την Παιανία. Οντως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει δυνατός, ότι τον θέλει τον Παναθηναϊκό δυνατό ο κυρ-Σάββας και αυτοί που διοικούν τον Ολυμπιακό ακούγεται μόνο ως ανέκδοτο.

Δυνατός υπήρξε ο Παναθηναϊκός στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν «τρέλαινε» την Ευρώπη, αλλά οι διάφοροι καμικάζι -διαιτητές εδώ έδιναν τα πρωταθλήματα με το έτσι θέλω στην ομάδα του κυρ-Σάββα. Είπε ακόμα ότι το πρωτάθλημα παίζεται στα γήπεδα και όχι με τα ΜΜΕ. Αν εννοεί ότι παίζεται στα γήπεδα, όπως και ο τελικός του κυπέλλου τότε καταλάβαμε τι θέλει ο κυρ-Σάββας.

Και για να τελειώνουμε, ας βγει ο κυρ-Σάββας από την γυάλα που βρίσκεται και ας ρωτήσει την πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού αν είναι ευχαριστημένοι από την ομάδα τους. Οι αντιδράσεις, που υπήρξαν φέτος στο Γ. Καραϊσκάκης σε αρκετά παιχνίδια από την πλειοψηφία των φίλων του Ολυμπιακού είναι μία ηχηρή απάντηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags