Facebook Pixel Δεν τελείωσε ακόμα το λάδι του Στραματσόνι
| 2016-10-20 11:00:00

Δεν τελείωσε ακόμα το λάδι του Στραματσόνι

Δεν τελείωσε ακόμα το λάδι του Στραματσόνι

Η πολυμεταχειρισμένη δημοσιογραφική παπαρδέλα. ''Ο Αλαφούζος στηρίζει τον Στραματσόνι''. Την αμολάς καμαρωτή καμαρωτή την παπαρδέλα και καθαρίζεις. Κάνεις τη δουλειά σου.

Τον σουτάρει τον Ιταλό το αφεντικό; Όχι, δεν τον σουτάρει. Όχι ακόμα. Ε, τότε τον...στηρίζει. Μιλάμε για αποθέωση εγκυρότητος. Ρεπορτάζ με κύρος.

Ούτε μία στο εκατομμύριο να μας...διαψεύσει ο πρόεδρος. Να πει ''Σκέπτομαι να τον απολύσω τον άχρηστο, όμως δεν τη γλυτώνει αν ξαναχάσουμε στη Λεωφόρο''.

Έτσι που λες, για να μιλάμε...δημοσιογραφικά. Επαγγελματικά. Η διοίκηση στηρίζει, άρα δεν υπάρχει δυσφορία για τον προπονητή. Ούτε προβληματισμός. Δηλαδή; Που να βρει άλλον. Και ποιός θα 'ναι αυτός. Και πόσο θα πάνε τα κερατιάτικα της αποζημίωσης του Στραματσόνι.

Όχι, τέτοια πράματα δεν παίζουν. Μόνο η ...τυφλή εμπιστοσύνη στον προπονηταρά, τον οποίον μέχρι να τον διώξει, θα τον...στηρίζει. Σύμφωνα με καρατσεκαρισμένα ραπόρτα. Παρακάτω. Ακόμα και να χάσει απόψε ο Παναθηναϊκός, μία νέα αποτυχία του Στραματσόνι, το λάδι του δεν έχει τελειώσει. Ο Αλαφούζος θα συνεχίσει να τον...στηρίζει.

Με την ευκαιρία να σου δώσω το δικό μου ρεπορτάζ, και γαμώ υποψήφιο για το βραβείο Πούλιτζερ. Λοιπόν. Η απόλυση Στραματσόνι δεν είναι δουλειά του Αλαφούζου. Που το βρήκατε γραμμένο ότι ο πρόεδρος αποφασίζει; Ο πρόεδρος είναι μονάχα να προσλαμβάνει προπονητές, Άλλο αυτό.

Νόμος άγραφος. Η διοίκηση βρίσκει προπονητή, η εξέδρα τον διώχνει. Έτσι έγινε και με τον Αναστασίου. Ο Αλαφούζος τον..στήριζε μέχρι τελευταία στιγμή, μάλιστα το επιβεβαίωναν τα πολύ ψαγμένα ρεπορτάζ. Η πίεση του κόσμου όταν δεν αντέχει άλλο να βλέπει τον προπονητή, υποχρεώνει τον μαγαζάτορα να τον σουτάρει. Διαφορετικά, εκτός από τον προπονητή, θα χάσει το κεφάλι του και ο πρόεδρος.

Η ''κομπίνα'' του Θ. Θεοδωρίδη της UEFA σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags