Έγραψα σχετικά ένα κείμενο στο gazzetta.gr (http://www.gazzetta.gr/article/item/221527-e-etta-tou-tziger-e-upohreose-ton-allon), αλλά νομίζω ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να αντιληφθούμε τις συνέπειες της αλλαγής σκηνικού. Κι αν προκύψει κάτι άμεσα «χειροπιαστό» και… σοβαρό για την επόμενη ημέρα, πάει καλά. Αν, όμως, δεν προκύψει, τα προβλήματα είναι τεράστια στην ΠΑΕ.

Πάμπολλες γενιές φίλων του Παναθηναϊκού έχουν μεγαλώσει με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ακόμη και ο σημερινός 50άρης οπαδός, ο οποίος το 1980 ήταν 20άρης, με τα καλά και τα κακά του Γιώργου και του Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει ταυτίσει στο μυαλό του την αγαπημένη ομάδα του. Δεν έχει «χωνέψει» ακόμη καλά – καλά ότι πλέον Παναθηναϊκός και Βαρδινογιάννηδες είναι έτοιμοι να χωρίσουν.

Mε τους ημιτελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, τις πορείες στην Ευρώπη, τα «διπλά», τα ταξίδια και τις αξέχαστες βραδιές στο ΟΑΚΑ, με τους παικταράδες και τα παικτάκια που έφεραν, με τα λιγοστά πρωταθλήματα και τα περισσότερα Κύπελλα επί Καπετάνιου, με τις κόντρες, τις πίκρες, τις ήττες, τις Παράγκες, τα «όλε – όλε» επί Τζίγκερ, πάντα με Βαρδινογιάννη στο τιμόνι.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο leoforos.gr