Facebook Pixel Η θεωρία της μεθεόρτιας εκτίμησης
| 2011-09-07 13:55:00

Η θεωρία της μεθεόρτιας εκτίμησης

Η θεωρία της μεθεόρτιας εκτίμησης

Όσο ο Ριέρα βρισκόταν στον Ολυμπιακό, λίγοι ήταν εκείνοι που εκθείαζαν τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες καθώς εστίαζαν στην δυσαναλογία μεταξύ προσφοράς και αξίας του παίκτη, θεωρώντας πως ο Ισπανός άλλοτε άσος της Λίβερπουλ, θα έπρεπε να είναι ακόμη καλύτερος με τα ερυθρόλευκα.

Γράφει ο Δημήτρης Κωτσέλης.

Τώρα, κι αφού η τρύπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού μοιάζει τεράστια για τη θέση του αριστερού εξτρέμ με την πώληση του Ριέρα στη Γαλατάσαράι, η ομάδα φαίνεται πως θα χρειαζόταν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του... Ριέρα για την εν λόγω θέση!

Όταν ο Ερνέστο Βαλβερδε έφυγε από τον Πειραιά για χάρη της Βιγιαρεάλ το προπέρσινο καλοκαίρι, δίχως να έχει πετύχει τίποτα ιδιαίτερα μεγάλο στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα έκανε μονάχα το... αυτονόητο, δεν άργησε να γίνει σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων της ομάδας. Σε κάθε... στραβή τη σεζόν που έφυγε και καθώς το χρονόμετρο άρχισε να φλερτάρει με το 90', ο κόσμος φώναζε το όνομα του Βάσκου στους ρυθμούς του Seven Nation's Army αναπολώντας στην ουσία τις ημέρες της ηγεσίας του στο Λιμάνι...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags