Facebook Pixel Με θετική αύρα στην εξέδρα!
| 2011-09-10 11:13:00

Με θετική αύρα στην εξέδρα!

Με θετική αύρα στην εξέδρα!

Καταρχήν μέχρι να μιλήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος καλό είναι όλοι μας να περιμένουμε. Αν μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να μεταφράσουν επακριβώς αυτά που είχε στο μυαλό του, τότε απλά δεν θα υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να δώσει και τη συνέντευξη Τύπου. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Μια εβδομάδα λοιπόν μετά το ξεκαθάρισμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη έρχεται και η δική του σειρά με την αγωνία να κορυφώνεται.

Καταρχήν μέχρι να μιλήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος καλό είναι όλοι μας να περιμένουμε. Αν μπορούσαν οι δημοσιογράφοι να μεταφράσουν επακριβώς αυτά που είχε στο μυαλό του, τότε απλά δεν θα υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να δώσει και τη συνέντευξη Τύπου. Μια εβδομάδα λοιπόν μετά το ξεκαθάρισμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη έρχεται και η δική του σειρά με την αγωνία να κορυφώνεται.

Εως τότε όμως υπάρχει και ένα παιχνίδι. Το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και σε καμία περίπτωση η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου αγώνα από τον κόσμο δεν είναι ίδια με την προ των δηλώσεων του Τζίγκερ εποχή. Το βλέπετε και το βλέπουμε.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έλυσε ξαφνικά τα προβλήματά του, ωστόσο μια αλλαγή στη διάθεση των φιλάθλων αν μη τι άλλο υπάρχει. Ακόμη κι αν κανείς δεν μπορεί να εκφραστεί με σιγουριά για το μέλλον είναι γεγονός ότι ένα μεγάλο κομμάτι της πράσινης κερκίδας είδε θετικά αυτή τη διαφαινόμενη διαφοροποίηση στα διοικητικά.

Το παραπάνω φαίνεται και στο γεγονός ότι από εκεί που θα μιλάγαμε για προσέλευση που με το ζόρι θα έφτανε τις δέκα χιλιάδες, μπορεί να δούμε εικοσιπέντε, ίσως και παραπάνω. Το πιο σημαντικό πάντως δεν είναι τόσο ο αριθμός αλλά η διάθεση που θα έχουν όσοι πάνε στο γήπεδο και η οποία αναμένεται να είναι άκρως θετική.

Είναι μια καλή ευκαιρία και για τους παίκτες να πάρουν πίσω αυτό που έχασαν μετά τους δύο απανωτούς αποκλεισμούς από την Οντένσε και την Μακάμπι, δηλαδή την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Η ομάδα έχει δεδομένες αδυναμίες, αυτό το γνωρίζουν όλοι, πλην όμως οι οπαδοί ήταν αποφασισμένοι να συσπειρωθούν και να σταθούν δίπλα της. Το έδειξαν άλλωστε και με την εντυπωσιακή προσέλευση στο ματς με τους Δανούς μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Η απογοήτευση ωστόσο διαδέχτηκε την όποια καλή πρόθεση υπήρχε και η εμπιστοσύνη κλονίστηκε για τα καλά. Τώρα από το πουθενά δίνεται η δυνατότητα για μια «δεύτερη ευκαιρία» και οι παίκτες του τριφυλλιού δεν πρέπει να την αφήσουν να πάει χαμένη. Σε συνδυασμό δε με το ιδιαιτέρως βατό πρόγραμμα που υπάρχει στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει ένα καλό ξεκίνημα και να κερδίσει αυτοπεποίθηση. Βέβαια για να μην ξανοιγόμαστε, καλό είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, οπότε τα ξαναλέμε μετά την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags