Facebook Pixel Υπάρχει ξανά ελπίδα!
| 2011-09-13 08:47:00

Υπάρχει ξανά ελπίδα!

Υπάρχει ξανά ελπίδα!

Από τα σενάρια πτώχευσης και τα πρωτοδικεία στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Αν μη τι άλλο η αλλαγή είναι εμφανής και τουλάχιστον σβήνει σε πρώτη φάση τη μαυρίλα που επικρατούσε στο ιδιοκτησιακό. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε. Μπορεί να μην είπε «αγοράζω την ΠΑΕ» ήταν όμως ο ΜΟΝΟΣ που έκανε μια επίσημη πρόταση. Καλή, κακή, μέτρια, θα την κρίνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και φυσικά η ιστορία. Η ουσία είναι ότι στο κάλεσμα αυτό όσοι περισσότεροι πιστοί προσέλθουν τόσο πιο κερδισμένη θα βγει η ομάδα.

Από την άλλη θα είναι καλό και φρόνιμο για εκείνους που δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με τα διοικητικά, να αποφύγουν την αντιπολίτευση, κάτι για το οποίο έχει υποφέρει αρκετά ο Παναθηναϊκός. Σε διαφορετική περίπτωση ας βγουν μπροστά όπως έκανε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ας καταθέσουν τη δική τους πρόταση.

Η συνέντευξη του μετόχου του τριφυλλιού περιελάμβανε ολομέτωπη επίθεση στον Τζίγκερ, αν και νομίζουμε πως αυτό ήταν και το μόνο σίγουρο που θα συνέβαινε. Ο «Βγενό» είπε τη δική του αλήθεια, απάντησε σε όσα του είχαν καταλογιστεί περνώντας σε μια ιδιαιτέρως δυναμική αντεπίθεση.

Ανεξάρτητα απ' όλα αυτά και παρά την κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών η ουσία είναι ότι θα καθίσουν στο τραπέζι και λογικά θα προχωρήσουν. Ο Βγενόπουλος καλείται να βρει «συμπαίκτες» για να προχωρήσει το εγχείρημα και ο Τζίγκερ να του παραδώσει τις μετοχές. Ακρως ελπιδοφόρο το σενάριο σε σχέση με την κατάσταση αβεβαιότητας που επικρατούσε εδώ και τόσο καιρό. Υπομονή μονάχα να έχουμε, διότι υπάρχουν ακόμη πολλά επεισόδια στο σίριαλ.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags