Facebook Pixel Τους έχει ξεφτιλίσει όλους ο Κωστάκης
| 2011-09-18 16:45:00

Τους έχει ξεφτιλίσει όλους ο Κωστάκης

Τους έχει ξεφτιλίσει όλους ο Κωστάκης

Ρε και τον Βαλβέρδε και τους δημοσιογράφους και τον κόσμο όλο. Ο Κωστάκης ο Μήτρογλου έχει ξεφτιλίσει όλο τον πλανήτη με τα γκολ του.

"Τρελός είναι", "Αν δεν σοβαρευτεί δεν έχει μέλλον", "Να μπει το μυαλό μέσα στο κεφάλι", "Είναι πειραγμένος και δεν πρόκειται να κάνει ποτέ καριέρα" και άλλες τέτοιες ...αερολογίες διαβάζουμε συνεχώς αριστερά και δεξιά για τον "πιστολέρο".

Ό,τι βλακεία έχει φανταστεί ο ανθρώπινος νους έχει γραφτεί για το νεαρό, ο οποίος τους γράφει όλους στα παλιά του τα παπούτσια και κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από πολλούς στη Σούπερ Λίγκα. Σκοράρει συνεχώς και βουλώνει στόματα. Η δουλειά του είναι να σκοράρει και το κάνει πολύ καλά.

Είναι πιθανότατα το πιο ολοκληρωμένο φορ που διαθέτει η Ελλάδα και του συμπεριφέρονται λες και βγήκε από κανένα ίδρυμα επειδή δεν σκύβει το κεφάλι στον μέγιστο Βαλβέρδε που επέμενε μέχρι και το φιλικό με την Ίντερ στα τέλη Αυγούστου ότι ο Ουρτάδο είναι παικταράς.

Βάλανε και δυο τρία δημοσιογραφάκια να γράψουνε ότι είναι "τρελός" και άλλες τέτοιες συκοφαντίες και να σου η ταμπέλα "βλάκας" για το παιδάκι. Συγχωρέστε μας, αλλά "βλάκες" να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα με χίλιους τρόπους, μακάρι να είχαμε και άλλους στην Ελλάδα.

Φανταστείτε τον να παίζει στην επίθεση του Ολυμπιακού και να έχει από πίσω Φέισα, Ιμπαγάσα, Γέστε, Αμπντούν, Φετφατζίδη και τους υπόλοιπους να τον "ταϊζουν" για να σκοράρει. Είκοσι γκολ για πλάκα θα βάλει στο πρωτάθλημα. Εδώ τα έβαζε παίζοντας με τον βαδιστή Μαρέσκα και τον δεστριβιστή (από το "δε στρίβω") Όσκαρ Γκονζάλες...

Μαγκιά του και ξανά μαγκιά του. Τους έχει βάλει όλους πάνω στα ξυρισμένα... φρύδια του και τους πηγαίνει βόλτα. Μια ερώτηση αν μας επιτρέπετε. Αν ο Βαλβέρδε λεγόταν Σόλιντ, Ζίκο, Κετσπάγια ή Αλέφαντος, τι θα του είχαν σούρει οι ειδικοί;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags