Facebook Pixel "Λασπολογία για να τον μάθει η κοινωνία!"
| 2011-10-12 13:50:00

"Λασπολογία για να τον μάθει η κοινωνία!"

"Λασπολογία για να τον μάθει η κοινωνία!"

Μετά τη μήνυση του Γιώργου Βαρδινογιάννη κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου είχαμε και δήλωση του Καπετάνιου ο οποίος είπε πως στόχος του "Mr Μιg" είναι αναγνωρισιμότητα.

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης συνεχίζει την κόντρα της οικογένειας με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και, όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως, κατέθεσε μήνυση κατά του "Βγενό" με αφορμή τα όσα είχε υποστηρίξει για το θέμα της Παιανίας ("ήταν χορηγία της ΓΓΑ") στην τελευταία συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, ο Καπετάνιος έκανε και δηλώση για το θέμα, λέγοντας:

"Αναγκάστηκα να έρθω στην εισαγγελία να καταθέσω μήνυση διότι η λασπολογία έχει και τα όριά της. Δεν μπορεί κάποιος που γνωρίζει τα γεγονότα να κάθεται να λασπολογεί και να λέει ότι την Παιανία την έκανα με χορηγία της Γενικής Γραμματείας, απεναντίας μόνο προσκόμματα είχα από την πολιτεία για την Παιανία", είπε και πρόσθεσε:

"Αυτό το οποίο συστηματικά γίνεται τα τελευταία χρόνια, να δηλητηριάζονται οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, για μένα είναι απαράδεκτο. Δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα, το θέμα έχει πάει στη Δικαιοσύνη, γιατί κάποτε πρέπει να υπάρξει ένας φραγμός σε αυτή τη μορφή της λασπολογίας προκειμένου να αποκτήσει κάποιος αναγνωρισιμότητα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags