Facebook Pixel Η τελευταία ευκαιρία του "mister MIG"
| 2011-11-05 13:11:00

Η τελευταία ευκαιρία του "mister MIG"

Η τελευταία ευκαιρία του "mister MIG"

Ψηφίστηκε λοιπόν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό και αρχίζει να τρέχει και επισήμως το θέμα με τον πρίγκιπα.

Εκτός αυτού όμως αρχίζει να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την τελευταία ευκαιρία των άλλων μετόχων και κυρίως του Ανδρέα Βγενόπουλου για να πάρουν στα χέρια τους την ομάδα.

Διότι αυτή η ΑΜΚ τρέχει ακριβώς κατά παραγγελία του «mister MIG». Τρέχει με τους όρους που αυτός είχε αποφασίσει και βάσει της συμφωνίας μετόχων έχει τη δυνατότητα να προηγηθεί όλων των υπολοίπων ενδιαφερόμενων και να πάρει την ΠΑΕ.

Ο χρόνος άρχισε να μετράει αντίστροφα από την αποστολή του προσύμφωνου, που υπέγραψαν Τζίγγερ - πρίγκιπας, στους άλλους μετόχους και ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με την ιστορία του Σαουδάραβα επενδυτή, είναι μια σημαντική εξέλιξη και σαν τελευταία ευκαιρία του Βγενόπουλου.

Διότι υπήρχαν πολλές φωνές στο παρελθόν που υποστήριζαν ότι το σχέδιο του Βγενόπουλου ήταν να πάρει την ΠΑΕ τζάμπα από τον Βαρδινογιάννη. Και εδώ που τα λέμε τα κατάφερε να το φτάσει μέχρι εκεί, αφού η ΑΜΚ είναι βασισμένη στην πρόταση που έκανε ο ίδιος για να πάρει δωρεάν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Εχει λοιπόν και με τη βούλα τώρα αυτή την ευκαιρία, μπορεί να την εκμεταλλευθεί ο ίδιος και να προλάβει στο φίνις τον Τσάκα και τον Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Οι ενδείξεις βέβαια δεν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα το κάνει, αλλά μετά, κι αν οι εξελίξεις τρέξουν όπως έχουν προδιαγραφεί και η ΠΑΕ πάει σε ξένα χέρια, τότε πολύ δύσκολα θα ξαναφέρει ο «mister MIG» την... μπάλα στα δικά του πόδια, αφού και στην περίπτωση του Βαρδινογιάννη χρειάστηκε μια τριετία περίπου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags