Facebook Pixel "Να αυξήσουμε την διαφορά στο Καραϊσκάκη"
| 2011-11-07 16:28:00

"Να αυξήσουμε την διαφορά στο Καραϊσκάκη"

"Να αυξήσουμε την διαφορά στο Καραϊσκάκη"

Με στόχο να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά μέσα στο Καραϊσκάκη με μια ακόμα νίκη θα αγωνιστεί ο ΠΑΟ, τόνισε ο Καπίνο. Τι είπε για την χαλάρωση στο ματς με ΑΕΚ.
 

Μετά την νέα νίκη επί της ΑΕΚ οι παίκτες του Παναθηναϊκού πάνε με εξαιρετική ψυχολογία στο ντέρμπι της 19ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ του "τριφυλλιού", Στέφανος Καπίνο μίλησε στο Sport24.gr για το ντέρμπι "αιωνίων" και τον στόχο των "πράσινων". Παράλληλα μίλησε για την εικόνα της ομάδας στην νίκη (με 3-2) επί της ΑΕΚ.

Η μοίρα του έπαιξε ένα ευχάριστο παιχνίδι και εκείνος δεν άφησε την τεράστια ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ο Στέφανος Καπίνο απέδειξε πως δεν ήταν τυχαία η παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού από το ματς με τον Ατρόμητο και εν συνεχεία. Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" αλλά και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που γνωρίζουν τις ικανότητες του 17χρονου τον άφησαν και στα "βαθιά" με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και δικαιώνονται.

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας μετά το ματς με την ΑΕΚ μίλησε τόσο για το επόμενο σπουδαίο ματς της καριέρας του με τον Ολυμπιακό αλλά και την εικόνα που έδειξαν οι "πράσινοι" στην αναμέτρηση με την "Ενωση".

- Στέφανε, που οφείλεται η πτώση της απόδοσης ή καλύτερα το χαλάρωμα μετά το 3-0;

"Κοιτάξτε σε ένα τέτοιο επίπεδο και σ' ένα ντέρμπι δεν μπορείς να έχεις επί 90 λεπτά την ίδια απόδοση. Δεν μπορείς να αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο συνέχεια."

- Μήπως οι συμπαίκτες θα μπορούσαν να είχαν "καθαρίσει" το ματς;

"Ναι, κάναμε αρκετές φάσεις για να αυξήσουμε το σκορ αλλά δεν ήρθαν τα γκολ. Υπήρχε κούραση καθώς για μια ώρα ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο."

- Σας έπιασε μήπως άγχος στο φινάλε;

"Όχι, άγχος αλλά πίεση. Και θεωρώ πως είναι λογικό σε ένα μεγάλο ματς να συμβεί αυτό."

- Και τώρα Ολυμπιακός. Μετά τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ένα ακόμα ντέρμπι. Προγνωστικά για το ματς των "αιώνιων" μπορούν να γίνουν;

"Πάμε στο Καραϊσκάκη για μια ακόμα νίκη. Έχουμε εξαιρετική ψυχολογία και στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και μόνο για να αυξήσουμε την διαφορά στην κορυφή μέσα στο γήπεδο του αντιπάλου μας."

Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags