Facebook Pixel Το άγχος και η στήριξη σε Καπίνο
| 2011-11-08 12:39:00

Το άγχος και η στήριξη σε Καπίνο

Το άγχος και η στήριξη σε Καπίνο

Φορτωμένος με άγχος και πίεση αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Στέφανος Καπίνο και με το τελευταίο σφύριγμα του Ηλία Σπάθα έπεσαν πάνω του το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες του για να τον στηρίξουν ψυχολογικά.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας δεν έκανε το μεγάλο λάθος, όμως ο προπονητής του Ζεσουάλδο Φερέιρα... διέγνωσε ότι πρέπει να του ανεβάσουν το ηθικό εν όψει του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Με το σφύριγμα της λήξης ο Πορτογάλος κάλεσε κοντά του τον προπονητή τερματοφυλάκων του «τριφυλλιού» Βασίλη Αλεξούδη και του ζήτησε να μιλήσει στον Καπίνο προκειμένου να τον αποφορτίσει από το άγχος. Κάτι που έκανε και ο ίδιος ο Φερέιρα όταν μπήκε στα αποδυτήρια στο ΟΑΚΑ.

«Μη φοβάσαι τίποτα, όλα θα πάνε καλά στη συνέχεια. Να είσαι μόνο λίγο πιο προσεκτικός» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο βασικό γκολκίπερ της ομάδας του.

Τα ίδια πάνω κάτω του είπαν και οι συμπαίκτες του. «Μην αγχώνεσαι, μικρέ, όλα θα πάνε καλά» του τόνισε ο Κατσουράνης, ενώ ο Σαριέγκι του τόνισε ότι «όλη η ομάδα χαλάρωσε μετά το 3-0 και δεν φταις εσύ για τα γκολ».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags