Αυτό φαίνεται από την τελευταία συμφωνία που σύναψε η MIG με την Abu Dhabi Mar, που έχει ισχυρούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια του Άμπου Ντάμπι, η οποία ανακοίνωσε τη σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με τη MIG με σκοπό την από κοινού αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών σε Ελλάδα, Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.
Με βάση τη συγκεκριμένη συμφωνία, η Abu Dhabi Mar θα αποκτήσει μετοχική θέση αλλά και εκπροσώπηση στο ΔΣ της MIG. Πρόκειται για το δεύτερο κρατικό fund από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που αποκτά θέση στη MIG, μετά την Dubai Group που ελέγχει το 17% της ελληνικής εταιρίας.
Από την πλευρά της, η Marfin Investment Group θα καταστεί μέτοχος στα Ελληνικά Ναυπηγεία, με αντίστοιχη εκπροσώπηση στο ΔΣ. Αναμφισβήτα πρόκειται για μια ακόμα επιτυχία για τον Mr MIG.
Πηγή: leoforos.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο