Facebook Pixel Μέρες και νύχτες του "R10" στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-11-16 11:17:00

Μέρες και νύχτες του "R10" στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Μέρες και νύχτες του "R10" στην Ελλάδα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Θέλω να μάθω για τον πολιτισμό σας", είπε ο "Ρόνι" όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα. Έκτοτε έμαθε από πρώτο χέρι τι σημαίνει... Μύκονος και μπουζούκια.

Ο αδερφός και μάνατζερ του Ροναλντίνιο, Ρομπέρτο Ασίς σχολιάζοντας το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του «μάγου» αδερφού του τόνισε ότι στην Ελλάδα έχουν πολλούς φίλους και δεσμούς με την χώρα μας.

Λογικά όταν ο αδερφός του «Ντίνιο» μιλούσε για δεσμούς και φιλίες, ίσως να του ερχόταν στο μυαλό, οι μέρες και οι… σπουδαίες νύχτες που είχε περάσει στην Ελλάδα ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου για τις σεζόν 2003-04 και 2005-06.

Παρών σε κλήρωση πρωταθλήματος

Ο Ροναλντίνιο όντας στο peak της καριέρας του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι του 2005 επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Ελλάδα. Όχι για να διασκεδάσει όπως θα γίνει μελλοντικά, αλλά ως υψηλός προσκεκλημένος στην κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2005-06.

«Θα ήθελα να μάθω τα πάντα για την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Θα ήθελα να επιστρέψω και να κάνω διακοπές στην πατρίδα σας. Θαυμάζω το θερμό σας κλίμα», είχε τονίσει τότε σε συνέντευξη Τύπου ο «Ντίνιο». Μία δήλωση που όπως φάνηκε ήταν προφητική.

Η αγαπημένη του Μύκονος…

Η Μύκονος από πολύ παλιά αποτελούσε… πόλο έλξης πολλών celebrities της Ελλάδας, αλλά και όχι μόνο, αφού σταρ από όλο τον κόσμο έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς το «νησί των ανέμων».

Μέσα σε αυτούς βεβαίως και ήταν ο Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, το καλοκαίρι του 2009 αγωνιζόταν στη Μίλαν και είχε έρθε για διακοπές στην Ελλάδα και στο πλέον κοσμοπολίτικο νησί μας.

Τότε είχε κάνει την εμφάνιση του φορώντας καπέλο, μαύρα γυαλιά και μεγάλο σταυρό σαν εκείνο που φοράνε οι ράπερ! Ο «R10» έκανε αισθητή την παρουσία του στα beach bar της παραλίας του Super Paradise, όπου ήπιε αρκετά σφηνάκια και εν συνεχεία απόλαυσε την ελληνική θάλασσα.

Ο Βραζιλιάνος είχε έρθει -σύμφωνα με τις τότε μαρτυρίες και ρεπορτάζ- με την τετραμελή του παρέα, και παρότι ο κόσμος τον αναγνώριζε και τον φωτογράφιζε εκείνος ήταν πολύ χαλαρός και ευδιάθετος καταναλώνοντας σαμπάνια και σφηνάκια daquiri φράουλα.

Ο Ρέμος, ο Βέρτης και ο… Σεφερλής

Και όπως είναι γνωστό η Ελλάδα φημίζεται για την κουζίνα της, τις παραλίες, αλλά και την πολύ καλή νυχτερινή της ζωή. Και πιο συγκεκριμένα τα μπουζούκια!

Ο Ροναλντίνιο σε επόμενη επίσκεψη του στην Ελλάδα, είχε περάσει και από τα μπουζούκια με μεγάλη παρέα στην οποία βρισκόταν ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

Που είχε πάει τότε ο «Ρόνι»; Στον πολύ καλό φίλο του Ρέμου, τον Νίκο Βέρτη που τον χειμώνα του 2009 εμφανιζόταν στο «Κέντρο Αθηνών».

«Για μια ακόμα φορά ο παίκτης της Μίλαν φάνηκε ενθουσιασμένος με τα μπουζούκια, εκεί που οι Έλληνες πάνε να τραγουδήσουν και να ακούσουν μουσική. Δεν είναι ντίσκο-μπαρ, τα μπουζούκια είναι κάτι διαφορετικό και το Κέντρο Αθηνών ένα από τα πιο διάσημα στην πρωτεύουσα. Και ο Ροναλντίνιο τραγούδησε χωρίς να κάνει… φάλτσο δίπλα στον επαγγελματία Ρέμο!», ήταν το κείμενο της Gazzetta dello Sport που συνόδευε την εξόρμηση του Ροναλντίνιο στην αθηναϊκή νύχτα.

Στο μαγαζί που τότε εμφανιζόταν ο Βέρτης υπήρξε τότε και μία… προφητική (;) συνάντηση, αφού ο Σωτήρης Νίνης με τον Σεντρίκ Καντέ και τον Τζιμπρίλ Σισέ είχαν βρεθεί στο μπουζουξίδικο της οδού Πειραιώς για να διασκεδάσουν και είχανε συνάντηση με τον Ροναλντίνιο!

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags